torsdag 23 juni 2011


Lite extra piffigt
Nog för att kladdkaka alltid är gott, men att göra samma variant varenda gång blir ju ändå ganska trist. Lite extra piffigt blir det då med solroskärnor istället för ströbröd i formen, och färska blåbär vispade i grädden!
Solroskärnorna får en anings nötig smak när det blir varma, och om man använder lätt frysta blåbär blir grädden sval och friskt glassaktig. Snabbt och gott!

Add some extra flavour to your everyday chocolatecake by using sunflowerseeds in the mould, and fresh blueberries together with the whipped cream!
The sunflowerseeds get a quite nutty flavour when heated, and if you use slightly frozen blueberries the cream turns into a fresh alternative to ice cream. Easy, fast and really delicious!

Med vänliga hälsningar,
Miriam

4 kommentarer:

Unknown sa...

sounds yummy!

sweet harvest moon sa...

Looks AMAZING mmm

The Freelancer's FashionBlog sa...

Låter bra detdär. Jag byter ibland ut nästan allt eller en del av mjölet till speltmjöl. SJälv tycker jag kakorna blir godare så och så är det ju också ltie nyttigare.

Petronella sa...

Superpiffigt, mums! Är det vit choklad i kladdkakan också? Ser så ut... Trevlig helg önskar Petronella