måndag 17 november 2008

Det är inte dumt att handtvätta...

...när klädstrecket blir såhär fint!

Faktiskt tycker jag ofta att det kan vara ganska mysigt att tvätta, och likaså med att putsa skor eller stryka. Jag gillar att ta hand om mina grejer.

It's not boring to wash by hand when it looks like this afterwards...
Actually, I think it's quite cosy to wash, shine my shoes and iron clothes. I like to take care of my things.
Med vänliga hälsningar,
Miriam

10 kommentarer:

sofia sa...

åh, så mysigt! jag gillar att handtvätta alla mina handstickade strumpor samtidigt, det blir så färglatt och fint när alla hänger uppe!

Ida sa...

Åh, vad fint! Är görlden och bh:n längst till vänster från Twilfit? De är så fina!

underbaraclara sa...

Åh herrejemina vad fint! Det är så underbart att du är så stilsäker rakt igenom. Du är helt klart min nya favoritblogg och jag vill läsa den hela tiden...
Två frågor; du har inte funderat på att publicera större bilder? Jag vet ju att dessa är klickbara, men jag skulle så gärna vilja se dem lite större redan från början, så att ögonen blir glada när man bara scrollar :)

Två: har jag missförstått eller kommer du från en kristen bakdgrund? kan du inte berätta mer om detta?

KRAM

Miriam Parkman sa...

sofia: Ja yllestrumpor brukar jag också tvätta! Och mina koftor. Det är redig armträning det! Herregud vad slut man blir av att krama ur blött ylle...;)

ida: Jepp, båda bh:arna och gördeln/strumpebandshållaren är från Twilfit, och strumporna från What katie did:)

underbaraclara: Åh vad glad jag blir av att du gillar den så mycket! (dessutom då den ligger lite i lä för tillfället, åtminstone 1 och en halv vecka till)
1.
Bilderna är ständigt ett problem. Vi har världens segaste dator, med lite utrymme. Photoshop har slutat fungera, så därför blir ju bildförminskandet och bildredigeringen en smula begränsat. Och här på blogger går det inte att ha superstora bilder! Men, ja, jag jobbar på det;)

2. Jomenvisst är jag kristen! Parkmansläkten har präster i generationer tillbaka (pappa, farfar, farfarsfar...) Sen var farmors pappa präst, mammas morfar pastor och både farmor och mamma har jobbat/jobbar som diakoner. Så, för mig är det mest bara helt naturligt. Min pappa har alltid jobbat som präst, någon annans alltid som busschaufför. Jag tror på Gud och går gärna i pappas kyrka när de har specialgudstjänster med musik eller när det är skördeauktion efteråt. (pappa jobbar i en landsförsamling, så det är väldigt litet och mysigt. jag gillar inte alls stora kyrkor)
Men, i det stora hela tycker jag att mina föräldrar jobbar för något bra och jag är stolt över de faktum att de hjälper människor varje dag:)
Kram!

Sara sa...

Millemoll, jag drömde om dig i natt. SJUUUUUKT. Typ att du fått i uppgift att starta upp Twilfit i Uppsala och att du var gravid. Så kan livet va!

Kitten sa...

Min pappa är också präst. Eller kyrkoherde som det också kallas här. Jag har också en sån där gördel-grej, men i vitt. För 50 cent på loppis...Nu söker jag efter vita strumpor att matcha, men tyvärr verkar de vara ur säsong :( Letandet fortsätter.

Vintage Darling sa...

underkläderna från twilfit är hemskt fina. jag har spanat på dem länge!

Miriam Parkman sa...

sara: haha jadu.. så det kan bli!

kitten: Jaså? Vad roligt!
Både att du har en pappa som är präst och att du har en liknande gördel i vitt;)
Vita strumpor kan kanske vara lite svårt att hitta ja, men ärligt talat skulle jag hellre köra på hudfärgade... Om man har vanliga kläder på sig utanpå vill säga, men jag vet inte vad du har i tankarna;P

vintage darling: I know! Tack och lov att jag fick presentkort i födelsedagspresent;)

Betty Lou sa...

ja, handtvätta är väldigt mysigt. i förrgår så smörjde jag in och impregnerade alla min skinn och mockaskor, alltid skönt för det är som om man fått nya skor :)

Anonym sa...

Hejsan Miriam.
Jag är väldigt imoponerad av att du vågar klä dig som du själv vill. Jag är så feg och vågar inte ha kläder jag bara älskar. Går runt här och oroar mig över vad folk ska tycka över mina nyinköpta glasögon. Men jag vill ju verkligen ha dem.
Du är modig du, hur fjolligt det än låter. Klart ska man våga klä sig som man vill, men för mig är det inte självklart. Så här med är du en av de modigaste jag känner.
Ps. hur gammal är du??