torsdag 13 november 2008

Pirat från AP

"Piratinspiration" lät väldigt spännande tyckte jag för Agent Provocateur's nya kollektion, men ack vilken besvikelse. Det enda tjusiga var den här nya korsetten i halterneckmodell, som skulle ge en redig va-va-voomkänsla till en klänning en kväll!

(minus de fula minitrosorna)

"Pirateinspiration" sounded very nice for Agent Provocateur's new collection, but I have to say it's a disappointment. The only thing I liked was this saucy, red halterneckcorset, that would give a fantastic va-va-voomfeeling under a dress!

Med vänliga hälsningar,
Miriam

3 kommentarer:

Ida sa...

Nä, piratkollektionen var inte så mycket att hurra för. Men deras häx-inspirerade kollektion tyckte jag bättre om. Förövrigt är minimala trosor aldrig snyggt, jag förstår inte grejen?

Linn Ekholm sa...

håller helt med om trosorna. Mer mormorstrosor till kvonnorna! Hur ska man känna sig bekväm i dem är det tänkt?

Lillgull sa...

gillar korsetten! Har dock funderat länge länge på att köpa en annan fin från what katie did...
Ska nog surfa in och kolla på A P sida för att kolla nyheterna, titta men inte köpa... Jag köper aldrig så dyra underkläder för jag tycker inte att de är värt det. Nylonstockings för 30 pund !? Vafan?
De där små minitrosorna som enligt min mening är direkt avtändande kostar inte heller som de ser ut att kosta, nämligen 39:90 på HM.
citerar kära Dolly P , " You'd be surprised how much it costs to look this cheap!"