måndag 3 november 2008

Några fler festbilder
Ja, några fler bilder från min lilla 18-årsfest, tagna av Julia.
Ovan, min syster Sara med desserten.
Julia själv med desserten, som alltså var en fläderpannacotta med blåbär, hallon och apelsingelé, samt sockerkulor som ser ut som pärlemorpärlor som dekoration. Hemskt gott och fint!
Tjoho!
p.s Idag har jag haft första dagen på SOM, och jag säger bara såhär;
Bättre kan det nog inte bli! d.s
Here are some more pictures from my 18th-birthdayparty. My bigsister Sara holds the dessert on the first pic, and then it's Julia, who is the photographer, and then Julia and me having fun!
p.s I had my first day on my working experience today, and it's absolutely perfect! I think I will have some great weeks here in Stockholm... d.s
Med vänliga hälsningar,
Miriam

10 kommentarer:

Sandra sa...

Du ser ut some n riktig 20- talsdonna:)

Ida sa...

vilken tjusig flapper du var!

Sister Disco sa...

åhå, cutiepie!

Kitten sa...

Desserten ser god ut, och dina handskar och pälsen, åååh! Jag har spanat efter lång-skaftade handskar men förgäves. Hoppas du fortsätter trivas på SOM!

Amanda sa...

åh du måste berätta mer om hur det går för dig!//Amanda

Miriam Parkman sa...

sandra: Tackar! Det var tanken;)

ida: Thanks darlin'! ;)

sisterdisco: Tack och bock!:)

kitten: Desserten var god:D Recept kanske kommer! Handskarna fick jag i födelsedagspresent, precis som jag önskat men inte sagt (telepatisk mamma!:P). De kommer från Wedins, men när mamma köpte dem var det halva reapriset... Men du hittar säkert sånna någon annanstans också!

amanda: Det fortsätter bara bra! De är världens trevligaste, jag kan sy mer än jag trodde, och Stockholm är lika underbart som vanligt. Ja, de här veckorna kommer bli så bra! ^^

saskia sa...

ojj, den dar palsen var lixom jaaattefin!!

em sa...

Grattis på födelsedag och till praktik! Jag har hittat din blogg ganska nyligen och är väldigt förtjust i hair-do-tutorialsen! kan du inte lägga upp en över den här festfrisyren också?? Den ser mycket fin ut!

em sa...

förresten, den svarta pälssjalen är den från gina tricot?

Miriam Parkman sa...

saskia: Tack! Jag tycker väldans mycket om den.

em: Tack så mycket! Festfrisyren är nästan gjord på samma sätt som i den andra tutorialen, den med "Pin curl-variationer". Jag har lagt upp luggen precis som i den, kammat ut den, dragit den bakåt och fäst med en hårnål. Samma sak på andra sidan, och knuten är gjord på det sätt som beskrivs i youtube-klippet som är med i den första tutorialen. Prova!

Pälsstålan är knappast från Gina Tricot, utan ett äkta exemplar från min favorit Blå Porten Antik och Loppis. Men, om du ska köpa ny päls rekomenderar jag att köpa en fejk! Jag skulle aldrig köpa äkta om den inte var second hand...