tisdag 14 juli 2009

Ett riktigt lantkök
Vi var bjudna på middag i några vänners sommarstuga förra veckan, och det var väldigt mysigt! Mitt ute i skogen på Alnön låg den (utanför Sundsvall), men ändå bara 100 m från havet. Trevligt!
Hur som helst hade de förutom god mat och fint läge ett väldigt fint kök. Precis ett sånt där jag vill ha med färgglada träluckor, skafferiburkar i porslin och rutigt kakel.
Alltså, ett riktigt lantkök.
Skafferit'!
Mysigt, eller hur?
This is the kitchen at our friends' summerhouse, and it's just the kind of kitchen I want! Not exactly the same, but with this feeling. I love it.
Med vänliga hälsningar,
Miriam

6 kommentarer:

Angelica sa...

Charmigt som attans!

Betty Lou sa...

mysigt. mångas kök såg ju ut så där förut. sen skulle alla renovera fult på 90-talet :(

min farbrors hus ser exakt likadant ut som när dom flyttade in nån gång mellan 59-61. inget är ändrat, skulle inte förvåna mig om möblerna t.o.m står på samma ställe än.

smultronstället sa...

hej! jätte mysigt med gamla kök..
håller skälv på med en stuga som j ag fått i arv. kikar in i olika bloggar..

Storasyster sa...

Haha, jag tykte att köket var bekant men aldrig har jag sett det med dina ögon. Lustigt! Det har ju alltid sett ut så. Jag skulle tro att knapt någonting förändrats sedan slutet av 50talet när huset är byggt.

mjölk och lingon sa...

Så tjusigt, jag fastnade för lampknappen i skafferit, tänk att få klicketiklicka på den varje dag!

Johanna sa...

Vilken tjusig stuga :D
Min familj har en stuga i norge med ungefär samma färg på luckorna^^ Är avundsjuk på den vita tekannan med blått mönster på, vill ha ._.