fredag 10 september 2010

foto: Emmelie Åslin del. 2

Oanvänd 40-talsbikini, 75 kr från Myrorna.

photo: Emmelie Åslin part. 2

Wearing my 40s wool-bikini!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

12 kommentarer:

Janniche sa...

Wow! Så fine bilder!!
Nice!!:)

Janniche, Duse Pasteller:)

telegraph road sa...

Jättefina foton.

Kulturgryningen sa...

Åh, det jag tänker när jag ser dessa bilder är att hur underbart att ha sådana kvar när man blir äldre. Tänk att ha ett sånt fint dokument på hur vacker man var när man var ung. Och kul för eventuella barn att se hur häftig morsan var :)

Jema♥Kitsch sa...

Fantastiska bilder!!!

Matilda sa...

Underbara bilder; jag blir glad varenda gång jag tittar in här!

Ungefär som du gör med kläder; skriver vad de kostade och var, skulle du kanske kunna berätta hur du gjort frisyrerna? Det skulle vara väldigt uppskattat :)

Anonym sa...

http://svtplay.se/v/1370276/ungdomsklubb_pa_soder är en länk du kanske skulle glädjas åt...

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

så vackra bilder!

Abigail B. sa...

Beautiful!
The oriental fan is such a nice touch, and I love how the black edge of the fan kind of makes a zigzag across the middle of the picture. You look so pretty!

superheidi sa...

Very nice and amazing colours, the kimono picture is superb!

I'd like to pass on A Beautiful Blogger Award to you for your lovely blog.

Amanda sa...

Älskar färgerna! Grönt, rött och vitt!

lisa sa...

så fint!

Miriam Parkman sa...

Janniche: Jag tackar för både mig och Emmelie!:)

Telegraph road: Tack så jättemycket!

Kulturgryningen: Haha tack så mycket! Jag förstår vad du menar, men jag hoppas att jag kan fortsätta vara åtminstone lite häftig och snygg även när jag fått barn;)

Jema<3Kitsch: Tack så hemskt mycket!

Matilda: Tack, vad fantastiskt roligt att jag kan göra dig glad!
Ang. frisyrerna så försöker jag beskriva dem så gott det går för det mesta, men ibland har jag helt enkelt inte tid. Men, för att du frågar; frisyren på bilden är jättenkel och är bara några dagar gamla upplagda lockar som jag borstat ut. En slinga fram, precis vid ansiktet, var helt rak så den fick både jag och Emmelie se till att den inte syntes under hela fotograferingen;) När jag la upp håret gjorde jag som jag alltid gör; jag borstar torrt, nytvättat hår noga, rullar luggen i små lockar med fingrarna, och tar sen smala eller tjocka slingor av håret (beroende på hur mycket tid och ork jag har) som jag sprayar med en blandning av vatten och läggningsvätska, och så rullar jag på min favorit: toapappersrullar. Det består helt enkelt av fyra "bitar" toapapper som man viker på mitten och sen tvinnar diagonalt till en korv. Sen rullar man som vanligt och knyter ihop ändrarna. Billigt, återanvändbart, skönt att sova på och bra lockar! Jag har dem i minst en natt, men för bäst resultat har jag dem under sjalett en dag också.
Hoppas det kan vara till någon hjälp!

Anonym: Åhhhh tack så mycket!! Vilket helt fantastiskt klipp! Det ska absolut visas även här på bloggen. SVT play är verkligen en skattkista!

Glamour-och-Fläskpannkaka: Tack och bock!

AbigailB.: Thank you dear! I also really like that zig zag-effect of the fan; it kinds of "cut" the picture, giving it some drama. Nice you noticed!

Superheidi: Thank you so much!
That kimono isn't mine -it's my mum's- but I'm not sure she'll ever get it back;P Thanks for the award as well! I really appreciate it.

Amanda: Ja eller hur! Det gör jag också:)

Lisa: Tack och bock och bugning!