Slitgöra't
Oj oj sånt slit man har som assistent åt Mia, bara smaka och smaka det ena och det andra...
...välja det rosa strösslet, det mindre eller inget alls?
Koka knäck mitt i oktober....
...och stöka, fixa och dona på fotograferingar.
Dessutom, att hela tiden välja bland all denna rekvisita! Man blir ju alldeles prillig.
Sånt slitgöra. Eller, rättare sagt -sånt lyxgöra!
I'm really working hard as the assistent of Mia Öhrn; tasting this and that, choosing the pink sprinkle, the small one or nothing at all? Cooking christmascaramels in the middle of october, helping and fixing at photoshoots, taking care of the photoshootprops and so on.
Pew, t's really a hard work. Or -just fantastically fun!
Med vänliga hälsningar,
Miriam
16 kommentarer:
Låter hur kul som helt! :D
Du måste ha det roligaste jobbet ju! Kul att se bilder därifrån!
Lyllo dig! Jag är avis.
Jag är ständigt knäcksugen
låter sjukt skoj!
Miriam, har du inte glömt något nu? ;)
//Catrin på Garderobsbutiken
oj! du måste börja gå på friskis nu annars ser et ut att kunna gå hur snett som helst haha..
ohhhh knäck gör jag varje år, det är et enda jag är bra på.. köksmässigt
Du har alltid så rosiga & friska kinder. Vad använder du för rouge?
Tack för ditt fina inlägg om mig :)
Och du, kan du inte skriva lite mer om ditt jobb, hur det går till.Typ som var hon får rekvisitan ifrån?`Hur en fotografering går till? Vad ni tänker på?`Och gärna en intervju med Mia också! Men det är valfritt :)
Oj, är strösselburkarna från Mias förråd? Dom känner ju jag igen från Paris! Visst har jag gett dej sådana där turkosskimrande pärlemorpärlor? Kul!
Du är så vacker!
Jag måste bara fråga vad du använder för läppstiftet och hur får du det att hålla hela dagen?
Ha det fint! Kram Emelie
Jenny Olofsson: Det är det!
Amanda: Jo, visst är det det! Dock är det ju inte ett betalt jobb (i pengar iallafall) så övriga dagar jobbar jag "normalt" på Polarn o. Pyret. Så jag sliter lite på riktigt också;)
Betty Lou: Vi har massor av knäck du så gärna får!
Lisa: O ja!
Catrin: Jo! Men det är fixat;)
Billie Black: Haha ja man får passa sig... Men faktiskt är det mest smakbitar jag tar, för när man är mitt upp i allt hela tiden, produktion och fotografering, så blir man inte alltid så sugen på det sen. Men visst, mer träning vore nog inte helt fel ändå!;)
LadyAngore: Tack! Jag använder en ljus, vattenbaserad foundation från Body Shop i ett tunnt lager, och sen en tvåfärgad, ganska knallig rouge i mörkrosa/ljus pion-bladsrosa från ett amerikanskt märke som heter Trucco. Men, det är jättegammalt och går nog inte att få tag i längre! Så, leta efter ett tvåfärgat i kall, ljus och mörk rosa så blir det nog ungefär samma.
UnderbaraClara: Nöjet var helt på min sida!
Absolut ska jag göra en intervju med Mia! Det har jag redan i planering, men den har inte kommit till än;) Dock kan jag på en gång svara på var rekvisitan kommer ifrån; hennes eget förråd. De underbaraste hyllor av nytt och loppisfynd! Det är som en godisbutik, hehe.
Mirjam: Ja, det är Mias! Men jag hajade också till när jag såg dem första gången. Det blåa har hon köpt själv och det rosa har hon fått! Det som jag har fått av dig har jag kvar:)
Emelie: Tack så hemskt mycket!
Just nu använder jag ett läppstift som jag själv inte gillar så mycket, så det är inget att tipsa om. Men, för att det ska hålla har jag en rutin jag alltid gör;
Först målar jag hela läpparna+utanför med MAC's "Prep and Prime" som är som ett klistrigt cerat, som både mjukar upp och "klistrar" fast läppstiftet så att det inte blöder. Det kostar runt 180 kr, håller ungefär en måndag för dagligt användande, men är värd varenda krona! Sen målar jag hela läpparna med en läppenna, och sen läppstiftet. När man ätit får man måla på lite på mitten, men konturerna håller sig för det mesta fina hela dagen!
Tack så mycket för tipsen! Jag ska absolut pröva prep and prime!
Låter som ett roligt jobb!
Var hittar man sådär vackra strösselburkar? ♥
Apprå på bakverk och konditordrömmar; Kakornas Kungar, om världens bästa konditorer!
http://svtplay.se/v/2192682/dox/kakornas_kungar
Skicka en kommentar