Finaste adventskakan
I nya numret av Allt om mat finns längst bak ett alldeles underbart recept; Lingoncheesecake med pepparkaksbotten. Mia är förstås kreatören bakom den underbara skapelsen, och bakom kameran stod superduktiga Ulrika Pousette. Men det nästan finaste av allt var att jag fick stå med på sidan som "Assistent: Miriam Parkman". Tjoho för det!
Tidningen finns ute i butik nu, och jag kan intyga att den är bland de godaste kakor jag någonsin smakat.
The recipe of this lovely lingonberry cheesecake can now be found in a swedish foodmagazine called "Everything about food". The maker of the fantastic creation is of course Mia, and behind the camera was Ulrika Pousette. But, the best thing about it is that my name is printed as well, as the assistant! It's the first time that happens so I'm really happy.
Med vänliga hälsningar,
Miriam
9 kommentarer:
Meeeeeen! Kan du inte skriva receptet!
//Stina
så underbar blogg. åh !
Kakan ser helt fantastisk ut!
den ser helt underbar ut.
Stina: Eftersom receptet inte är mitt kan jag tyvär inte göra det!Om du inte vill köpa tidningen kan du kolla med ditt närmsta bibliotek om de har den.
So we spaced up: Åh, tack! Vad roligt att höra.
Eli och Lisa: Eller hur! Jag kunde knappt sluta titta på den när vi fotograferade...
@Stina, Mirjam: Du kan visst skriva receptet. Recept omfattas normalt inte av upphovsrätten. För vidare info, se ALIS hemsida.
Recept är allas egendom och inte upphovsrättsskyddade så vida de inte är patenterade som Coca-Cola.
Kakan var fantastiskt fin! Ska köpa ett nummer av Alt om Mat när jag tanthandlar på fredag!
Hm, ok, det visste jag inte, men eftersom det är Mias levebröd det handlar om här skriver jag inte ut det utan hennes tillåtelse. Men tack för upplysningen!
Ja den såg ju underbart god ut men undrar,,går den att göra laktos & glutenfri??
Skicka en kommentar