måndag 30 november 2009

Huslig förnöjsamhet
Idag har jag tvättat, städat, dammsugit lägenheten, diskat och donat lite i allmänhet. Och ja, det är en ganska förträfflig känsla att se resultatet. Speciellt eftersom vi inte haft dammsugare sen vi flyttade in, utan bara en sketen sop med ofungerande skyffel. Så, nu är allt rent och fint och jag är nöjd!
Såhär ungefär.

Houseproud;

today I've cleaned my apartment, done the laundry and the dishes and making everything shine perfectly. And it feels so great! I really am houseproud.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi??

Miriam Parkman sa...

Haja ja, förstod att det kanske skulle bli lite missförstånd här. Vi är alltså jag och Erica, som jag delar lägenheten med. Hon har inte varit med här någonting, så det är inte så konstigt att ni blir huudbrydda. Så, inga romanser tyvär.

Miriam Parkman sa...

Oj oj, huvudbrydda ska det stå!

Little Rascal sa...

Aw, den dar skivan Whistle while you work ar underbar! Hittade den o bloggade om den i Januari om du kommer ihag. :D
Varfor gors det inte sanna skivomslag idag?

Fia sa...

hej miriam!
har följt din blogg länge nu och den är en av mina favoriter. vintage är en stor passion för mig och jag ser din blogg som en stor inspiration. ville bara tipsa dig om den här serien som är super duper bra!! http://www.amctv.com/originals/madmen/

du kommer att älska den!

kram Fia

Etikett Emelie sa...

Vilka finfina bilder!

Din blogg är inspirerande för mig med Miriam, den uppmuntrar mig själv att fortsätta drivandet av min blogg! Kolla gärna in, alltid roligt med nya läsare ;).

Erica sa...

Den bästa doften är nog när det luktar rent. Jag är bra på att använda kemikalier i badrummet. Får köpsug av cilit bang-reklamen och älskar att krypa ned i rena sängkläder. Rent är bäst!