söndag 29 november 2009

Sonia Rykiel för H&M

Höga trosor, blank satin och budoirkänsla, tack och bock!

Kollektionen släpps den 5 december och jag kommer definitivt ta mig en titt, speciellt efter de där höga trosorna. Bästa modellen!

(gillar också att modellerna faktiskt har lite kurvor)

Shiny satin, high-waisted panties and budoir-feeling colours;

Sonia Rykiel for H&M looks really nice!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

9 kommentarer:

Erica sa...

Jag brukar verkligen älska sådant här! Fina underkläder i puder med en touch från förr i tiden. Men de här tycker jag faktiskt var lite tråkiga. Inte riktigt det Rykiel är känd för. ;) Men kanske ändå värda att gå och kika på.

Jacqueline sa...

Det är så hemskt att allt det här som man vill gå och pilla på inte kommer till min lilla stad! Kanske att det kan vara ett passande tillfälle att smita ner till Stockholm över dagen? Men så är det ju lindy-kursen i ludvika som jag vill på också, det är sanslöst att allt skall inträffa på samma dag! :)

Electra sa...

Guh va snyggt de får man hålla utkik efter !

Miriam Parkman sa...

erica: Tj, jag gillar den här blanka, släta stilen, så för mig passar det perfekt!
Men Rykiel kommer ju även göra en kollektion som kommer i februari, med "vanliga" kläder, och då kommer det mer typiska ränder och annat.

jacqueline: Ja det är en av nackdelarna med småstäder! Men jag tycker definitivt att du ska gå på Mackan och Fridas lindyworkshop, den kommer vara super! Och de kommer vara jätteglada om en sån tjusig typ som du kommer dit.

electra: Jojo!

Idun sa...

Nä nu blev jag faktiskt lite besviken...tycker du verkligen att det är kurvor på dessa tjejer? Kanske att det inte är underviktiga, men bara kanske.
I min drömvärld hade det varit riktigt kurviga tjejer på julreklamen, som dessutom inte gjorde reklam för ett plussizemärke utan ett helt vanligt märke, men det kanske bara är att fortsätta drömma.

Anonym sa...

nu hänger jag nog inte med, vart är de där kurvorna menar du?

Miriam Parkman sa...

Ja, anade att det skulle bli debatt här. Men ja, jag förstår vad ni menar och håller med; det är inga stora kurvor vi pratar om här, men om man jämför med synliga revben och inskjunka lår så är det här faktiskt ganska bra. De är mer vältränade än svältfödda om vi säger så. Självklart finns det mycket mer att önska, men nog är det ändå en bit på vägen? Eller vad säger ni?

Idun sa...

Jo en liten liten bit på vägen och det är väl bara att hoppas att idealbilden ändras i framtiden. Vältränad är ju i allafall bättre än trådsmal, men jag hade inte haft något emot lite tjejmage och fina mjuka kurvor, men det tror jag ju inte att du har heller.
Alla tjejer borde få ta sig en extra kaka ibland utan att få dåligt samvete.

Miriam Parkman sa...

Håller helt och hållet med dig Idun!