söndag 14 mars 2010

Miriam hjärta stilleben
Bland det roligaste jag vet är att gå runt här hemma och ordna blommor, koppar, spetsdukar och annat fint till olika stilleben. Jag kan som inte få nog av det heller. Och blått i olika nyanser. Håhåjaja.
Därför kunde jag inte heller motstå de här ballerinorna idag på H&M. Jag borde egentligen spara mina pengar nu, men vad gör man när de har sån fin färg. Ja. 129 kronor.
One of my favouritethings to do is to create still life; cups, flowers, coffeepots, boxes, tins, curtains, tablecloths and other nice things -everything works! I just can't have enough of it. Or different shades of blue, like I've already told you. Therefore I could not resist a pair of light blue ballerinas today at H&M, even if I really should save my money. Oh well.
Med vänliga hälsningar,
Miriam

7 kommentarer:

Jacqueline sa...

Jag håller med, jag gör också det mest hela tiden. Det är så trevligt och jag finner att jag hittar nya fina sidor av mina små ting då också :)

Etikett Emelie sa...

Åh så fint! Din inredning gör mig oerhört inspirerad. Stilleben är ett utmärkt sätt att dekorera sitt hem med.

Anonym sa...

Skorna var väldigt söta och till ett bra pris. Jag hoppas att dom är sköna! :)

Jenny Olofsson sa...

Åh så vackert du har fått till det Miriam:D Skorna var sagolikt vackra, önskar så att blått var min färg:)

Lisa sa...

så himla fint du.

Gabriella sa...

Underbara, underbara bilder. Inspirerande. Åh jag kan bara instämma och le med, jag är också förtjust i att ha det fint hemma och gå och pyssla och göra stilleben. Och gärna i blått-turkost eller rosigt rosa.

Anonym sa...

Nämen! Exakt en sån kokbok "Mat för alla" har ju jag också hemma! Hänger på en krok. Kul:)