måndag 1 mars 2010

Tips!

Först och främst; ursäkta det dåliga uppdaterandet de senaste dagarna. Men, mitt internet har inte fungerat som det ska och då är det inte så mycket att göra.

Hur som helst!

Många av er skriver och undrar vart man kan dansa Lindy Hop om man vill lära sig, och vart jag brukar gå. På den frågan finns bara ett svar; Chicago Swing Dance Studio på Hornsgatan 75, Zinkensdamm, Stockholm! Vare sig man bor här eller bara är på besök. Det är helt enkelt det bästa stället; de har de bästa lärarna, stiliga lokaler och i huvud taget den mest autentiska känslan.

Nästa kursomgång i Nybörjar Lindy Hop börjar söndagen den 14/3, måndagen den 15/3 och tisdagen den 16/3. Så passa på nu allihopa! Sitt inte hemma och tänk "ja, snart ska jag börja". Gör det nu! Piggar definitivt upp i marsslasket. Om man ändå är lite tveksam kan man gå på prova på-drop in-kurs varje onsdag mellan 18.45-20.00, där man kan komma helt oanmäld och utan förkunskaper. Så började jag! En utmärkt start, som går över i den traditionella onsdags-socialdansen. Så, kom igen nu. Inga fler "jag skulle vilja", "om jag vågade" eller "kanske sen" -anmäl er här!

Så ses vi en onsdag framöver!

Sorry for the bad updates lately, but my internet hasn't worked properly.

This post is about the swing studio "Chicago"where I dance Lindy Hop, at Hornsgatan 75 in Stockholm. If you ever come to Stockholm, be sure to visit Sweden's best swingclub!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

5 kommentarer:

Clinen sa...

Ja, hade man inte bott i närheten av lund i skåne så hade jag kanske skrivit in mig där. =) /Clinen

Elin Maria sa...

Om man bor i Göteborg kan jag varmt rekommendera West Coast Jitterbugs, en helmysig förening som jag dansade i när jag bodde där. Kolla in dem vetja!

Anonym sa...

Hejhej, jag tänker banne mig anmäla mig men jag har ju ingen karl att gå med, visst är det upplagt så att man blir jämna par? Jag vill ju inte stå själv i ett hörn om alla andra kommer med en man på armen. Och hur är det med klädseln, eller framför allt skorna, visst är det lika bra att börja i lite klack direkt så att man lär sig det från början?

Betty Lou sa...

Jag har anmält mig till söndagar! Ensam så om någon som läser här också ska gå söndagar; säg hej :D

Andi B. Goode sa...

I'd love to come to Sweden to dance! Maybe one day...
-Andi x