torsdag 17 september 2009

Väldoftande tävling!

Two drops of Chanel no .5 hade Marilyn på sig till kvälls, och det är ingen dum idé.

Tjusiga Fleur har därför en mycket flärdfull give away, från Wiggle Perfumes. Speakeasy Vanilla har inte bara en mycket ha-framme-vänlig flaska, utan luktar säkert ljuvligt också. Bara genom att kommentera hennes inlägg här, är man med och tävlar. Finemang!

Förövrigt, vad har ni för favoritparfymer? Berätta!

"Two drops of Chanel no .5" was Marilyns nightgown, and it's not a bad idea.

Therefore, the elegenat Fleur has an excellent give away!

If you just comment her post here, you're in the competition of winning a delicate bottle of Speakeasy Vanilla-perfume from Wiggle Perfumes. Perfect!

By the way, what's your favourite perfumes? Tell me!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

24 kommentarer:

Maria ♥ sa...

De traditionellt söta parfymerna luktar gammal plastleksak på mig så jag håller mig till tunga parfymer.

Mina favoriter är:
- Commes des Garcons Incense Kyoto
- Diors Midnight Poison
Gemensamma doftnoter är patchouli, cederträ och ambra. Så alla parfymer som har just de ingredienserna är intressanta för mig.

fröken lila sa...

mina favoriter är prada infusion de fleur d'oranger, dior escale a pondichery och sá hermes un jardin en mediterranee. alla väldigt speciella. chanel är tyvärr ingenting alls för mig, och inte vanilj i allmänhet heller..

cicci sa...

Hermès: Un jardn sur le Nil. På sommaren
Guerlain: Shalimar. På vintern

Tyvärr säljs inte Hermès parfymer i Sverige vilket jag tycker är konstigt.

Oola sa...

Heij! Jag tycker om din blog mycket! Du är sä söt! ^^

And that was about it my svenska skills. ;)

My fav parfume is Jean-Paul Guartiers Femme, that famale figure bottle. I just adore it! Another one is Chanels Allure. Also Bodyshops Javari is a bliss.

Kat sa...

Miss Dior Cherié L'eau. På mig luktar den apelsinblom.

Erica sa...

Tack för tipset - nu har jag också skickat iväg en liten kommentar till henne. Jag önskar så att jag kunde hitta den där perfekta parfymen. den som bara är min. men än så länge har jag inte lyckats. så jag varvar med några olika istället. Oftast blir det ralph laurens wild. Den är god eftersom den nästan enbart luktar jordgubbar! Somrigare doft får man leta efter. och så använder jag j lo's love at first glow ibland. den är extra god eftersom den ger mig minnen från tiden då min pojkvän och jag precis blev tillsammans. det blir en liten nostalgi-tripp varje gång jag använder den!

Miss Cherry sa...

Jag tycker hennes bild är så fin! Tyvär vet jag att vanilj inte passar på min hudtyp :(
Min favorit just nu är Diors J ádore men även Dolce Vita. Tycker hemskt mycket om små provflaskor och askarna på taxfreen när man flyger, då kan man köpa nätta askar med fempack från olika märken, Dior, Chanell osv!

B-b-b-etty sa...

använder tråk-parfymer nu, drömmer dock om victor & rolfs flowerbomb. ska åka kryssnig snart, ska spana på taxfreen.

tävlingen gick ut 11:e dessvärre ;D

Olivia sa...

Min absoluta favorit är Blush från Marc Jacobs, jättehärlig Jasmindoft, perfekt blommig och feminin. Dessutom bor den i en söt rosa flaska. ;)

Gillar blommiga dofter och jasmin är vid sidan av ros den finaste blomdoften tycker jag.

/ Olivia

KLARA sa...

Hej, hur fixar du ditt hår? Det är helt underbart!Och vart kan man hitta nybörjarkurser i lindyhopp för någon som är i sextonårsåldern?

Sofia sa...

Älskar Rose från Paul Smith! Till skillnad från många andra lätta dofter är den inte sötsliskig, den doftar precis som nyplockade rosenblad. Dessutom är både flaskan och förpackningen otroligt fin. Rekomenderas varmt!

Emma Prené sa...

Jag använder oftast Comme une Évidence från Yves Rocher, inte särskilt dyr och luktar underbart ^_^ Ibland har jag någon parfym som luktar hallon, man luktar godis!

mila sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mila sa...

Chanel Coco Mademoiselle! I can easily identify your scent when someone passes me by the streets. Its irresistible! Defintely my favorite!

Unknown sa...

Hej!

Jag gillar din blogg, dina bilder och din stil! Jätteglad att jag hittat hit!

Cerruti 1881 är min absoluta favorit, särskilt på vintern. Nu använder jag Versaces Versense, tyvärr luktar den väldigt svagt, så jag vet inte om någon annan känner av den ens. Davidoffs Cool Water, Armanis Elle och Hogo Boss Woman är andra favoriter.

Ha det gott!

Anonym sa...

my favs are "pink sugar" by Aqualina or "the sweet smell of success" by Cake

Anonym sa...

Besökte en gång de stora parfymfabrikerna i Grasse i Frankrike - där kunde man få delta i snabbkurser och blanda sin egen parfym med hjälp av en av världens sju "näsor" (professionella parfymskapare). Blandade min egen parfym med citrus, vanilj, syren och lite annat som jag döpte till "Vit natt" och fick en flaska med mig hem. Den är min favorit. Fabriken behåller sedan receptet på blandningarna man gör under kursen, så om man vill kan man senare beställa mera. Underbart!

Tack för din jättefina, inspirerande blogg. Hälsningar från Finland!

Eva sa...

Gucci har jag använt sedan den kom. Har nu 75 nya, härliga ml som väntar i mitt badrumsskåp. Dessutom använder jag gärna gärna Christina Aguilera. Riktigt god i vacker flaska.

jojo sa...

Jag använder Kenzo amour nu på hösten och vintern, underbar lite tyngre och mysigare doft utan att vara tant på ngt sätt. Älskar oxå Chanel No 5 lånar alltid farmors när jag är där. På sommaren blir det någon av DKNY be delicious. Dofter kan verkligen sätta igång minnesbanken och ta en tillbaka tio år i tiden eller till en plats eller till en kille... gillar din blogg skarpt!

Anna sa...

Hej Miriam!

Jag har läst din blogg ett tag nu, men varit lite för lat för att kommentera.

Jag fick Miss Dior Cherie av min pojkvän när vi förlovade oss och den är underbar.

Chanel no5 är en klassiker men jag tror den är för tung på mig. Dessutom använder min svärmor den och min fästman tycker att det skulle kännas skumt om vi luktade likadant =)

Jättetrevlig blogg. Jag ska försöka att inte vara lika lat i fortsättningen!

Cherry Cupcake sa...

Chanel no5 är ju en klassiker, gillar även coco chanel!

jag är förtjust i TOCCA´s Touch, helt fantastisk doft, finns hos Mrs H på birger Jarlspassagen :)

Lovisa sa...

Tre favoriter: Dolce & Gabbanas Light Blue, Armani Diamond och en från Elizabeth Arden som heter något med grönt te. Som jag inte har. De andra däremot har jag och missbrukar!

Lovisa sa...

Glömde säga att Diamonds är underbar för att den först doftar rosenvatten och efter en stund skumtomtar! Helt fantastisk.

Anonym sa...

Mysig blogg.
Jag har äntligen köpt min första flaska av Chanel nr 5. 7,5 ml dyra men härliga droppar.
Mysk by Alyssa Ashley är en gammal favorit som jag stormtrivs med.
Det är inte lätt att hitta dofter som man trivs med men dessa två är riktiga waow.
Mysk parfymen är svår att hitta och det finns dåliga plagiat till oljan.