torsdag 10 juni 2010

Kakparad

Jag blev dedikerad dennna lilla kortfilm för mitt trevliga kakmakande, och visst är den rar?

Tack Billie Black för dedikationen! Jag och mina kakor känner oss hedrade.

p.s Jag kommer inte underfund med hur man ändrar klippet till rätt storlek. Ni får stå ut helt enkelt. ds

This sweet little shortfilm was dedicated to me for my "nice cookiemaking", and isn't it just lovely? Thanks Billie Black for the dedication! Me and my cookies feel most honoured.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

13 kommentarer:

stina sa...

seriöst! detta måste vara ödet! jag har letat efter detta klipp land och rike runt hur länge som helst. vi hade det här inspelat på ett gammalt vhs band när jag var liten. tusen tack!

Amanda sa...

Åh så kul, jag tittade på denna som liten hemma hos mormor och morfar, jag hade nästa glömt bort den, tack så mycket för tipset!

MarieBayArea sa...

sweet!

ina sa...

Jag hade också förr problem med youtube-videonas storlek, man måste ändra height och width i html:en. Det kräver bara att man lite räknar så att man förminskar dem lika mycket på både höjd och storlek :)
Nu har jag ändrat bredden på min blogg, men förr hade jag samma som du tror jag, och då ändrade jag höjden på videona till 285 och bredden till 400, det borde stämma ungefär i alla fall. Obs att man skall ändra på två ställen inom videons html-kod.

Clinen sa...

Du har blivit utmanad! Kolla min blogg för mer info.

Emmie sa...

åh, jag älskade den här när jag var liten!
tack för att du påminde mig om den, hade helt glömt att den fanns!:)

Fröken K sa...

Åååh, jag såg denna en gång när jag var liten och har suttit som på nålar varje gång jag klickat förbi disney channel och sett att en silly symphony varit på väg. Men jag har aldrig sett den igen.
Tack! Du förgyllde min dag!

Gina Americana sa...

I love that one & I actually own the DVD! So nice that you got a dedication & it's so appropriate for you.

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilken underbar liten film!

Anniina sa...

Oj, jag älskar den här söta filmen! Den är så lustig. Jag tror att jag har sett den när jag var liten, men jag kom inte alls ihåg den förran du visade den. Tack!

Anonym sa...

Men så fantastiskt "söt" film, tycker nog att Miss Jello var bäst;)
Anan-Lena L

Jools sa...

Prova att ändra width (på båda ställena, det finns TVÅ i den inbäddade html-koden!!) till "100%". Då anpassas den efter dina övriga inställningar om kanter och marginaler. :)

Pernilla sa...

ååh, precis som så många andra hade jag också denna på vhs som liten, och har letat efter den sen dess för det var min favorit. himla fint att äntligen få se den igen :)