tisdag 28 oktober 2008

En till snällkaramell!

De här snälla orden från Moderniteter-Olivia var precis vad jag behövde idag.

Tack för det!

En sån här fin jordglob har hon tydligen precis fått i födelsedagspresent, som ger precis sådär fint, gult och mysigt sken. En sån vill jag också ha i min framtida lägenhet!

These kind words from Moderniteter-Olivia was just what I needed today. Thank you!

She just got a very nice earthglobe for her birthay, and it gives that soft, yellow and cosy shine. I'd like to have one of those in my future apartment!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

5 kommentarer:

fröken lila sa...

jag tror jag har en sádan i mitt gamla rum hos mina föräldrar.. det är verkligen fint med en sádan!!

Betty Lou sa...

jag letar efter den perfekta jordgloben, ska vara gammal och teak-fot. helst så att tyskland är med, alltså före ww2. i skolan så fanns en megastor som var till hakan på mig och den var jättegammal. en kompis hade en glob av månen, den är jag fortfarande avundsjuk på fastän det var år sen jag såg den.

circus em sa...

en sån jordglob vill jag också ha! jättesnajsig minsann!

Olivia sa...

Åh men nöjet var helt på min sida, haha! Du är ju så fin. Hur gör du alla snygga frisyrer egentligen? Jag försöker och försöker men jag har aldrig varit någon hejare på håruppsättningar. Kanske är det bara så att det krävs lite (mycket?) träning?

Miriam Parkman sa...

fröken lila: Jättefint är ordet!

betty lou: Ja, teakfot är finast!
En månglob lät rätt häftigt ja... Den borde också sprida mysigt ljus!

circus em: Jajamensan!

olivia: Tack detsamma!
Alltså, mina frisyrer är verkligen inte så komplicerade egentligen... Men visst, lite träning krävs det, och lite tålamod. Men det blir inte så svårt då det finns uppsjöar av instruktionsbilder och videos här i internetvärlden! Jag har ju gjort två tutorials, t ex.
Prova! :)