onsdag 15 oktober 2008

Smakprov från Den Stora Tårttävlingen

Ja, jag skrev ju igår om den stundande tårttävlingen som jag skulle visa aalla bilder på idag, men naturligtvis har photoshop bestämt sig för att trilskas lite. Så, tills jag har fått bukt med vad som är fel, får ni ett litet smakprov på hur det såg ut!

Vi blev oerhört nöjda med vårat bidrag;

En ekologisk tårta med en mandelbotten och tre vanliga (hembakta förstås), fyllda med flädercreme och rabarberkompott (alltså som Jennys bröllopstårta, fast den här blev nästan godare!).

Sen hade vi en till nästan likadan, det var bara det att den var fullkomligt allergivänlig; glutenfri, laktosfri och nötfri. Så, alla kunde smaka!

Vi får antagligen reda på vinnaren imorgon, så det är bara att hoppas...

I told you yesterday about the big cake-competition we had today in school, and that I should show you aaall the pictures from it. But, of course our photoshop decided to stop working, so until I can figure out what's wrong, you'll get this little taster of how our cakes looked like.

We were quite satisfied with the result!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

5 kommentarer:

Betty Lou sa...

åh jag önskar jag fick provsmaka.

Linn Ekholm sa...

allt ser så mumsigt ut! Fick ni smaka på alla bidrag? Då hade jag nog fått ont i magen för man kan ju inte bara ta en bit när allt ser så gott ut =0)

Med Vänliga Hälsningar
Linn Ekholm

Lillgull sa...

Oh vilka fina! Flädercreme och Rabarberkompott låter som supersmaskiga fyllningar, måste pröva det själv! I år har jag satt två rabarberplantor i min trädgård och en krusbärsbuske så nästa år har jag massor med gottis att skörda ;)

Miriam Parkman sa...

betty lou: Någon gång kanske du får det!;)

linn ekholm: Nä faktiskt så provade jag inte någon annans, jag hann inte. Men jag tror ändå våran var godast, hehe! De andra hade nästan bara marsipan.
Kram!

lillgull: Det är en väldigt god fyllning! Somrig, frisk och lite sötsyrlig. Rabarber är världens bästa planta nästan, den är så god och så användbar:)

Anonym sa...

kära nån det ser ju hemskt ut. Vann ni verkligen?
Jobbar som konditor, och tycker det är konstigt att folk utan talangen får uppmärksamheten. oj oj oj. hur det ser ut.