måndag 20 oktober 2008

Stockholm/Uppsala

I helgen var jag i på en liten tour med olika ärenden, och bl a hälsade jag på min syster i Uppsala. Ovan ser vi en interiör från deras finfina vardagsrum! Jag är avis på den charmiga knallröda bänken.


Min kära lilla systerson Frans-Folke var en gullunge som vanligt.
Han kan vara jobbig ibland också, men när han kommer och väcker en på morgonen med att först lägga sig bredvid några minuter och sen säga; "Gå upp! Det är morgon! Kolla det är ljust ute!!!", så kan man inte annat än älska honom.

I Stockholm träffade jag först tjusiga pinglan Vega, som var så snäll och mötte mig vid tåget. Sen åt vi varsin macka ute i solen/molnen, och innan vi skildes åt var hon smakråd då jag handlade upp det sista på ett presentkort på Twist and Tango (bilder kommer!).

Sen träffade jag avundsvärt snygga Mimmi på mysiga caféet Louie Louie. Senare gick vi hem till hennes trevliga lägenhet där en förfest blev en efterfest med Lindy Hop in på småtimmarna på utrymmet av en etta. Faktiskt så har jag inte haft så roligt på länge.

This weekend I was in Uppsala and Stockholm, for several reasons. I visited my bigsister in her lovely apartment and played with her lovely son, and then I went to Stockholm. I first met the elegant Vega, for lunch and shopping at Twist and Tango. Then I met beautiful Mimmi at a café, which ended up in her nice apartment, dancing Lindy Hop all night long. Actually, I haven't had somuch fun for a long time.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

6 kommentarer:

Betty Lou sa...

låter härligt! jag minns inte ens vad jag gjort i helgen.

Sister Disco sa...

åh. lindy hop!

Miriam Parkman sa...

betty lou: Det var det!
Jag minns inte heller så mycket vad jag gjort de senaste helgerna, så det här var bra!

sister disco: Åh kan man verkligen säga!

Mallis sa...

Det skulle jag vilja kunna!! Ser ut att vara så kul.

Miriam Parkman sa...

Det är kul.
Prova!

Ingrid sa...

Det där soffbordet är det snyggaste soffbord jag sett i teakdjungeln från 50/60-talet. Vet du om det är second hand eller nyproducerat?