onsdag 29 oktober 2008

Senast (fyndat) .4
Förra året i december vann jag ett presentkort av Modette på Twist and Tango. Det var ingen affär jag varit inne på förrut, så det var lite spännande. I våras köpte jag två klänningar, och nu när jag var nere i Stockholm förra helgen blev det en till.
Den ser ganska oansenlig ut där den hänger på galgen, men den är super när man sätter på sig den! Blåsvart silkessammet i en vippig 20-talsmodell, som blir helt fantastisk tillsammans med min mörkbruna pälsståla, mina långa vita handskar, mitt pärlhalsband och mina svarta nätstrumpor med söm.
På fredag ska jag nämligen ha en mycket liten fest för att fira min 18-årsdag, och jag har planerat den här stassen för det.
p.s Om en halvtimme åker jag till Åre för några dagars slapp, så vi får se hur det blir med bloggandet. Kanske får jag iväg något! d.s
Last year in december I won a giftcard from the swedish fashionsite Modette, on a store called Twist and Tango. Before the summer I bought two dresses there, and when I was in Stockholm last weekend I bought another one. It's a 20's style flapperdress, in black/blue silkvelvet that will look fantastic with my darkbrown furstole, my long white gloves, my pearls and my black fishnetstockings with seems.
On friday I'm having a small party to celebrate my 18th birthday, and I'm planning to wear this outfit then!
In 30 minutes I'm going to Åre for a few days of relaxing, so I don't now how much blogging I will do. We'll see!
Med vänliga hälsningar,
Miriam

5 kommentarer:

Kitten sa...

Trevlig resa! :)

Sister Disco sa...

det vore jättekul och spännande om du vill ta en outfit-bild med så som du beskrev, för det låter verkligen tjusigt! =)

Karro sa...

Hej Miriam. Tänkte bara berätta att jag verkligen gillar din blogg! Har läst den ganska länge nu och tycker det är jätteroligt att den fått lite mer uppmärksamhet. För du är så fin! Tänkte även fråga om jag får länka till dig från min blogg? Kika in om du vill. Ha en fin dag. Tusen kramar från Norrland.

Miriam Parkman sa...

kitten: Tack!

sister disco: Sagt och gjort!;)

karro: Självklart får du länka!
Vad roligt att du gillar min blogg så mycket:)Roligt att du börjat kommentera också!
Med vänliga hälsningar,
Miriam

Karla sa...

Hej! Vilken mysig blogg! Blir alldeles glad av att läsa den. Sökte på "30-tal lindy hop" och hamnade här. Vi ska ha tema 30-tal nästa lindy-kväll. =)