torsdag 2 oktober 2008

Finska tjusningar
Två tjusiga finska damer från streetstyle sidan hel-looks.
Som varandras kontraster, en ljus i gräddvita volanger och en svart i en fantastisk dräkt och ett underbart hår. Oerhört elegant!

Hennes klänning var från Ivana Helsinki, ett märke jag hört om lite här och var. Jag tror att det till och med var så att Dita von Teese var ett fan... Det får kollas upp senare!

Two elegant finnish ladies, with lots of style.

From the street-stylesite hel-looks.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

8 kommentarer:

Linn Ekholm sa...

hejsan! kvinnan på bild nummer två kanman se mer av på hennes flickr-sida. www.flickr.com/photos/piksi_/ hon har en fantastisk stil och bilderna är helt underbara!

kramelikram

Betty Lou sa...

nummer 2 har jag sett nån annanstans också. tjusig i håret!

dom välklädda finnarna är verkligen i majoritet. varje gång jag varit i finland överträffar dom sig själv i hemska kläder.

Lillgull sa...

Jag älskar dam nummer 1. Gud vad jag letar efter en pennkjol i den längden-nedanför knät. Svårt att hitta en vintage som passar mig med min omfattande bakdel ;)

Miriam Parkman sa...

linn ekholm: Tack för det! Det ska jag absolut kolla. Spännande!

betty lou: Hörrdudu menar du i majoritet eller minoritet? Jag blir lite förvirrad med vad du menar där, "överträffar sig själva i hemska kläder" ;D

lillgull: Eller hur! Den perfekta längden. Jag skulle också gärna vilja hitta en vintagekjol som skulle passa min lilla midja och min betydligt större höfter, men, hon på bilden hade gjort den själv så det får väl vi också göra:)

Piksi sa...

Hi Miriam,
thanks so much for featuring me on your lovely blog! I'm actually a long-time stalker of it although I'm a bit lazy at commenting. I really love your style, you're definitely one of my favourite bloggers! Keep on looking that cute :-)

the freelancer's fashionblog sa...

Mjaa, är inte säker men Dita von Teese är iallafall et fan av Tiia Vanhatapio!

Men Ivana Helsinki är fint det med. Jag var faktiskt med i en film som Paola (designern till I.H) gör :)

Miriam Parkman sa...

piksi: Really? How fun! New readers always surprise me... I get surprised when people even have heard of it. So, I'm so glad that you like my blog! You are so welcome to continue to read, and comment :)

the freelancer's fashionblog: jag tänkte att "om jag skriver såhär så vet säkert hon":D Och rätt hade jag! Och du med. Nu när du nämner Tiia Vanhatapio kände jag igen att det var henne jag läst om i Elle tror jag, om att Dita gillade henne. Så nu ska jag kolla in båda!
Vad var det för film?

the freelancer's fashionblog sa...

Det var en sisådär timmes lång film som hon gjorde tillsammans med sin, tja, eh, ~pojkvän och den handlar om en kille i chysst läderrock och hatt som vill bi tangosångare (han va söt...) samt hans bror som har ett motorcyckelgäng :D Jag nämnde det en smula i bloggen i Juli
Premiär blir det nästa vår!