måndag 19 april 2010

Blom, Blom!

Det är knasigt här i Stockholm, för här växer redan både Vitsippa och Blåsippa. Väldigt tidigt, men inte mig emot!

UnderbaraClara har lika fint och blommigt hemma hos sig.

Bredvid pelargonen och krassen lyser Skillan upp. Förutom den har jag också sett Krokusar, Snödroppar och Backsippor utomhus! Fint som bara den.

Snart, snart ska ni få se mer bilder från mitt eget hem, men tills dess får ni istället beundra Claras. Den där himmelsblåa fåtöljen är helt i min smak!

Dessutom delade hon med sig av ett väldigt bra knep häromsistanes; att sy fast sin nåldyna på ett handledsband. Mycket smidigt och praktiskt!

Florals, Florals!

The springflowers arrive earlier here in Stockholm than I'm used tobut that's just lovely!

Soon I will show you more pictures from my own home, but until then yo can admire Clara's lovely home with me. She also posted a very smart tips the other day; to make your needlepad into a bracelet. Makes it easier to know where it is when you need it!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

9 kommentarer:

Betty Lou sa...

åh ja, den fåtöljen vore perfekt i min hörna. påminner om en jag såg på en loppis men som fick bli kvar, skulle bli för knepigt att få med sig på flyget haha.

nåldyna på armleden har dom alltid i project runway.

Tessan sa...

Fint!

Lisa sa...

åh så fint!

Erica sa...

nåldynan var dessutom himla vacker tycker jag! Det är fint med blommor inomhus. Det blir så mycket mer vårigt och somrigt!

the freelancer's fashionblog sa...

Jo, sömmerskeknep med nåldyna på armen. Fattar inte varför inte jag gjort slag i saken. Jag har ännu en gosedjurshöna som nåldyna, som jag fick av mina vänner när jag var 14...

edla sa...

Vilken fantastiskt härlig blogg du har!

jessica/vintageportalen sa...

fint fint fint! <3

Nadir H. sa...

:)

Gabriella sa...

Härliga bilder! Finfint med blommor, man blir så glad=)