lördag 8 maj 2010

Inspiration maj

Grönt förstås!

Alice, Britta och Casey visar vägen.

Britta i London i supertjusig solhatt.

Casey i stilig båtmössa.

Angående det här med var man kan hitta badmode inför sommaren så har jag inte mycket att säga. Jag har gått runt på det flesta kedjor men inte hittat något speciellt, förutom på KappAhl där det finns en fin blåvitprickig baddräkt i fin modell, med inbyggd bh och fina veck över bysten (från strl. 34-44 tror jag). Har ni några andra tips att dela med er av?

Inspiration may;

green, of course! Alice, Britta and Casey shows how to do it in elegant hats and gorgeous curls.

And, about swimwear for the summer, do you have any tips? I don't need a new swimsuit or bikini, I already have what I need, but I know there's a lot of readers who don't. Unfortunately I can't find anything good enough to tell you about, so, please write a comment if you got a tips!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

13 kommentarer:

Erica sa...

den vitgrönrandiga badutstyrseln hade jag velat ha.

Katja sa...

Spana in Twillfits pinuptema, väldigt söta tycker jag :)

Erika sa...

Gudrun Sjödén har prickig 50-talsaktig baddräkt och bikini: http://www.gudrunsjoden.com/butikhy/docs/webshop/singleitem.asp?pf_id=SE-02301&dept_id=SE-1599&sSida=

Amanda sa...

Åh så svårt med bikini, jag tror det får bli samma som förra året... Men just nu finns en fin playsuit på H&M Divided för hela 98 kronor. Ganska användbar! http://1.bp.blogspot.com/_rY1iDENt09U/S9WxwRQA6xI/AAAAAAAABP8/E2f1ojqf9Fk/s1600/kl%C3%A4der+(11+av+15).jpg

Monika sa...

Hej, har du tittat på Gudrun Sjödéns badkläder? :)

Underbar blogg förresten. Följer den var dag :)

/Monika

amanda sa...

Lindex har några fina i år, med lite pinupkänsla, den ena är ljusblå med lite flamingos och palmblad (finare än vad det låter) och så en rosa med rosor, finns även överdelar i helblått och helrosa som man kan köpa till , lycka till! :)

Miriam sa...

Letar efter en ny baddräkt, men hittar mest bikinis..Men tyckte att det fanns en fin en på Åhlens, halterneck, vadderad och blå/vit/rödrandig. (en rand på varje färg, dvs..breda ränder). Och så gillar jag den här blåvitrandiga: http://shop.textalk.se/se/article.php?id=9326&art=1781191
:)

Och den grönvitrandiga på bilden är fantastisk!

Min vrå... sa...

Oj! Jag har inte tänkt så långt ännu! Det blir nog den gamla från förra säsongen. Titta på nelly.com de kanske har något eller bubbleroom?
/Elin.

sofia sa...

American apparel har riktigt höga enfärgade bikinitrosor. Kan ju alltid matchas med en roligare överdel..man nu letar efter bikinitrosor med högarre midja! finns i flera färger dessutom..

Anonym sa...

Det finns en fin på H&M den är blå med rosa prickar,hög midja och knappar på underdelen jag köpte den igårXD. Jätte bra blogg läser den varje dag<3

Mikkan sa...

Jag kan VERKLIGEN rekommendera Noanoa, de har alltid en vacker retrobaddräckt och en bikini i sommarkollektionen. Vackra färger, breda trosor och tidstypiska detaljer! :)

Arild sa...

http://www.etsy.com/shop/fablesbybarrie
Va´ sägs om dessa amerikanska flaggskepp?

Teresa sa...

Bor man i Stockholm ska man absolut ta sig en tripp till Pom Pom Parlour i PUB-huset. Förra året hade de bra badkläder. Inte jättemycket att välja mellan, men lite iallafall.