söndag 15 augusti 2010

Jag och stilleben, ni vet...

Jag älskar ju att fixa små stilleben runt omkring i min lägenhet, och den här gången blev det ett mycket enkelt sådant; en gul kvistros i en grön loppisvas på en prickig burk i köksfönstret. Trevligt, tycker jag!

I love still life, you know...

This time it became a very simple one; a yellow rose in a green fleamarketvase on a polka dot-can. Nice and pretty I think!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

4 kommentarer:

Jenny Olofsson sa...

Stilleben är bland det vackraste som finns! Även om de är små & enkla så gör de så mycket för ett rum:)

Lisa sa...

tjusigt!

Anonym sa...

Kära Miriam.
Först och främst vill jag tacka för en riktigt fin blogg, en av de absolut bästa vill jag lova!
Nu är jag nyss hemkommen från en underbar vistelse i Stockholm, trött men glad. Stockholm lockar nu som bara den och jag vill så gärna flytta dit. Tyvärr hann jag bara vara där fem dagar och tyvärr hade mina vänner kanske inte riktigt samma mål som jag. Jag var sugen på att upptäcka swingens Stockholm men hamnade på Slussen bland tusen killar i ljusa skjortor och långa luggar och tjejer i kortkort och det modernaste moderna. Alla var mycket snygga men det var ju inte där jag ville vara. (Även om jag hade en trevlig kväll, man har ju inte roligare än man gör sig!)
Jag vill så gärna uppleva Stockholm som du beskriver det här på din blogg. Kan du inte någon gång göra en guide eller liknande där du skriver och tipsar om ställen dit man kan gå. Du lägger ju ofta upp tips om fik osv, men kanske något mer komplett. Det hade ju varit fantastiskt!
Återigen tack för din härliga blogg och jag önskar dig en fin vecka.
A.Å

Zizzi sa...

Jättefint! Det är vackert med levande blommor!