söndag 22 augusti 2010

Söndagsfoto med fröken Åslin
Idag har jag blivit fotad av duktiga fotografen Emmelie Åslin, och äntligen fått använda min oanvända yllebikini som jag köpte i vintras. Den är helt oskadad och fortfarande fin i sitt kamgarnsylle, men färgerna skall enligt den medföljande etiketten inte utsättas för starkt solsken och bad, så den har fått ligga ihopvikt i byrålådan hela sommaren. Tills nu!
Emmelie fotar mycket retro och pin up, fast i mer "modern" stil. Därför blev dagens fotografering lite av en utmaning för både henne och mig, eftersom att vi ville få den så naturlig och autentisk som möjligt! Mer av Emmelie kan ni se här, och sen är det bara att vänta på dagens resultat...
Today I've been photographed by Emmelie Åslin, a very talented retro/pin up-photographer. I wore a 40's swimsuit I haven't got any chance to wear this summer, since it's a bit fragile for strong sunlight. But, it's so gorgeous I just had to show it! I think the result will come out really nice, even if the whole shoot was a bit of a challenge for both me and Emmelie; we wanted it to be as natural and authentic as possible. I'm excited to see how it turned out!
Med vänliga hälsningar,
Miriam

17 kommentarer:

Clinen sa...

Hahaha hur tänkte de när de gjorde en bikini som man inte kan ha stark sol eller bada med? Tanken med bikini är ju just sol och bad. =)

Randiga Tråden sa...

Den är söt i allafall, snygg modell.

Amanda sa...

Åh så fina färger! Älskar modellen, varför görs inga såna idag? ska bli kul att se bilderna sen!

Miriam Parkman sa...

clinen: Jag vet! Det är mycket lustigt. Men ja, den fina gyllene etiketten säger så, och eftersom den är en sådär 70 år gammal vill man ju helst behandla den med omtanke... Men, någon gång ska jag ha den på en strand!

randiga tråden och amanda: Eller hur! Modellen är som klippt och skuren för mig, och säkert för många andra också som känner sig bekvämare i högmidjat än lågmidjat.

Betty Lou sa...

En riktig 40-tals pinuppa! Grr!

Celia Rose sa...

Gorgeous! Looking forward to seeing the photoshoot pictures

Jenny Olofsson sa...

Åh så tjusigt! Lite lustigt men den är så vacker att ett undantag kan man ju göra;)hehe
Den passar dig perfekt*

lisa sa...

åh så fint!

Susann sa...

Tjusigt! Roligt att du fotat med Emmelie, hon är super duktig. Ska bli spännande att se resultatet :) (eftersom du ger så mkt bra tips om saker här i sthlm tänkte jag tipsa om en liten butik, du kanske känner till dne redan men om du inte gör det så: Framtidsantiken på Surbrunnsgatan 58 ) :)

Andi B. Goode sa...

Oh, gosh, that swimsuit is fantastic!!
-Andi x

jessica sa...

fin baddräkt miriam! och hela du är finfin också såklart!

Anonym sa...

That's the most beautiful swimsuit I have ever seen! I need one like yours!

Ruby,
www.rubys-attic.blogspot.com

Jenny sa...

Åh vilken fin och inspirerande blog du har! Heja heja! :)
Jag tänkte också lite på det där med att göra en bikini som inte lämpar sig för sol och bad :) haha, men fin är den!

Mirre sa...

En bikini som inte ska utsättas för stark sol eller bad?? Hahah^^ Väldigt fin var den i alla fall<3 Jag älskar din blogg!!

Ida Victoria sa...

Wow, kjempestilig bikini!
Emmelie Åslin tar fantastiske bilder. Jeg ble sittende og se imponert gjennom alle bildene på siden hennes. Spent på å se hvordan dine bilder ble! :)

Lillgull sa...

Jättesöt bikini! Du borde skaffa ett sött rött parasoll till! Tycker grafiken påminner lite om japanska tecken...

Catharina sa...

Tjusigt tjejen...