lördag 23 april 2011


Jag blir alldeles lycklig
Det är inte som att jag inte sett vit- och blåsippor förrut, men det har ju ingen betydelse. Jag blir ändå alldeles lycklig av att se dem varje vår. Och jag vet att man inte får plocka blåsippor egentligen men det struntade jag i och plockade några stycken ändå.

These typical swedish springflowers make my heart jump of happiness each spring, even though I've seen them thousands of times before.

Med vänliga hälsningar,
Miriam

5 kommentarer:

Eva Girl sa...

I've so been enjoying your blog! It was a picture of these flowers that first brought me to read here. Then I saw some of your pretty vintage dresses and wanted to stay : )

Olivia sa...

Är inte det olika för varje landskap, det där med blåsipporna?? Jag har iallafall också varit skurkig och gjort det ibland. men bara om det finns massor och man får ju vara noga med att inte slita upp några rötter....

/ Olivia

Isis sa...

Hej! Hoppas att du inte har något emot att jag skrev lite om din blog på min.

http://fortieswardrobe.blogspot.com/2011/04/i-read-blogs_25.html

Anonym sa...

Här i södermanland är blåsippor fridlysta. Det känns som om det är någonting en bör respektera så att fler människor under lång tid har möjlighet att njuta av dessa vackra blommor som är så sällsynta. jag vet att det kanske är svårt att låta bli, och ibland finns det så många. men ändå, det är inte bara du som tycker att det går att fuska ibland.

tack för en fin blogg trots kritiken.

hälsningar lisa

erika sa...

njae, det sticker lite i ögona på mig när folk tar sig friheten som du.. väldigt onödigt.