torsdag 29 januari 2009


En doft av rosa

Att rosa är min favoritfärg är ju ingen större nyhet, och nu har jag dessutom kommit på hur jag kan lukta rosa. Om man skulle blanda en klick var från The Body Shops fantastiska body butter i lukterna Rasberry, Moroccan Rose, Pink Grapefruit och Wild Cherries borde det bli en alldeles underbar rosablommig doft! Frisk och somrig liksom. Dock är blir det ganska dyrt att köpa allihopa på en gång, så jag tror att jag ska börja med Rasberry eller Wild Cherries, och blanda med parfymen Cassis Rose (också från Body Shop) som jag redan har. De här hudkrämerna luktar väldigt länge, så det blir som en parfym. Jag tycker därför att det är kul att kunna blanda olika, som bara har en lukt var, till en ny parfym varje gång! Personligt och unikt.

A smell of pink;

I'm thinking that a mix between The Body Shop's body butters Pink Grapefruit, Moroccan Rose, Rasberry and Wild Cherries would make a delicious perfume... Although, it's a bit expensive to buy them all in a row, so I'm going to start with Rasberry or Wild Cherries, and mix with The Body Shop-perfume "Cassis Rose" that I already have.

Nice!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

6 kommentarer:

Ida sa...

Men gu va påhittigt!
:D

Sandra sa...

Fiffig idé!
Jag kan inte sluta haka upp mig på att det heter kroppssmör på svenska. :)

Miriam Parkman sa...

ida: Ja man får vara lite påhittig när man inte bara kan köpa alla parfymer hit och dit! ;)

sandra: Mhm! Haha nä, det brukar jag också tänka på... Ganska slajmigt. Men, grundidén med Body Butteret är faktiskt att man ska förvara det i kylskåpet, och att det ska vara som ett svalkande, väldoftande kroppssmör på t ex en varm sommardag. Det låter ju inte så dumt, eller hur? ;)

Johanna sa...

om du har torr hud ska du nog inte använda produkter från body shop. bara ett tips!:D

Miriam Parkman sa...

Tjaaa, jag har jättetorr hud och tycker deras produkter funkar utmärkt för det! Prova Mango t ex, den är superfet och jättebra för torr hud.

Sister Disco sa...

Body Shop is the greatest. Love it.
Jag har den där body lotion med wild berries,
den är fantastisk.