onsdag 21 januari 2009

Här händer det grejer...

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för det lite dåliga bloggandet på sistone, men vi har jättemycket i skolan nu och då blir det varken tid eller tankar över. Det är liksom bara skola, komma hem och ta tag i andra saker, så jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om. Men i helgen blir det andra bullar!

Då ska jag nämligen till nöjenas stad, Stockholm (ni vet jag är en lantlolla) och göra en hel radda roliga saker; först ska jag fira kära, fina Chrystelles födelsedag, sen bli intervjuad och fotad för den ganska nya tidningen EqoQueen, och sen en härlig grande finale på Chicago med lite Lindy som jag längtar ihjäl mig efter.

Intervjun med EcoQueen känns väldigt roligt och smickrande, även om det också känns lite konstigt... Men, om ni har vägarna förbi Sturekatten på lördag nån gång runt 11 på förmiddagen kan ni säga hej!

En sak till som jag kanske ska göra, om det hinns med, är att fota min kära vän Mimmi för en ny grej här på bloggen som jag tänkt på ett tag. Idén är att fota och intervjua stilfulla och inspirerande människor jag träffar, för att få mer bredd och variation för er läsare. Vad säger ni om det?

First of all, I just want to apologize for the bad bloging recently... We have so much in school right now, so there's no time or thoughts left.

But, from this weekend it will be better! I'm going to Stockholm you see, to celebrate darling Chrystelle's birthday, get interviewed by the quite new swedish magazine "EqoQueen" and of course, to dance som Lindy Hop. I'm longing! If there's time, I'm also going to do a thing I've been thinking of for a while; to photograph and interview stylish and inspiring people I meet, to get more variation here. What do you think about that?

Med vänliga hälsningar,

Miriam

11 kommentarer:

Mademoiselle Dauphine sa...

sounds wonderful!

Stina sa...

Allt som inspirerar dig, inspirerar oss!

Betty Lou sa...

oj oj låter spännande!

sturekatten har jag gått förbi en gång, ser urmysigt ut. tyvärr ska jag & min pojkvän på loppis på lördag, nån borta i upplands väsby som är öppen en gång i veckan bara.

Anna sa...

Jag skulle hemskt gärna se bilder på fina och inspirerande människor!
Jag skulle också hemskt gärna se bilder och tydliga instruktioner på hur du fixar ditt fantastiska hår.
Jag vill verkligen lära mig!
Fantastisk blogg förresten!

Elina sa...

Det låter spännande! Och så roligt med Eco Queen!

Kitten sa...

Grattis till intervjun! Och gärna får du visa oss intressanta personer du träffar. Men ha en bra helg i stockholm!

Lilly Lee sa...

Låter jätteintressant!

Vill också passa på att säga att jag älskar din blogg! älskar innehållet men också din härliga ton, man kan läsa sig till hur trevlig du måste vara ;-)Skämt o sido, toppenblogg!

Massa kramar

Johanna sa...

Va kul idé! Jag längtar helt klart tillbaka till Sthlm. Själv sitter man i Umeå saknar sturekattens jättegoda muffins! Hare bäst vettja!

maryam sa...

Bra ide,Vill gärna se bilderna när det är klart.

Tifa sa...

Spännande!! :)
Och hoppas du får kul i sthlm! Vi kanske ses!

Miriam Parkman sa...

mademoiselle dauphin: It was! :)

stina: Haha vad roligt! Och bra!

betty lou: Det är jättemysigt! och goda bakelser har de, hehe. Hoppas du fyndade på loppisen!

anna: Jag har nu gjort ett inlägg om hur du hittar till mina hairdo-tutorials! Hoppas de faller dig i smaken:) Vad roligt också att du gillar min blogg!

elina: Ja, det var spännande! Och roligt;)

kitten: Tack! Ett litet resultat kommer imorgon.. ;)

lilly lee: Åh vad roligt! Tack så mycket! Jag vill verkligen att den ska ha en trevlig ton, så det är helt perfekt att du tycker det:D
Kram!

johanna: Ja det förstår jag! Men vad jag förstått har Umeå också en del fina caféer och konditorier? Ha det bra du med:)

maryam: Det kommer lite imorgon!

tifa: Ja! Jag tror inte jag såg dig dock, men det kommer fler tillfällen... ;)