torsdag 8 januari 2009

Teeny-weeny-itsy-bitsy-red-polka-dot-bikini
Nej, det är ingen yellow-polka-dot-bikini, utan precis som jag vill ha, röd.
Den här ska jag ha i sommar!
Jag ska bara beställa lite rött och vitt baddräktstyg i skolan också och sy ett par höga trosor till, även om den egentligen tillhörande underdelen också var fin.

(men de är låga, och sy själv blir billigare!)

Den här fina bikinin finns förvånande nog på Ellos. Och den är inte ensam!

p.s Jag ska svara på alla kommentarer imorgon, men ikväll har jag varit på knyppelkurs så nu hinner jag inte mer än att gå och lägga mig! Det är lite hårt att vända tillbaka dygnet efter lovet... d.s

I want this lovely polka-dot-bikini for the summer... It's perfect!
It can be found on the swedish order-company Ellos.

p.s I will answer all your lovely comments tomorrow... I've been on the lace-makingcourse tonight, and now I really have to go to sleep. d.s

Med vänliga hälsningar,
Miriam

6 kommentarer:

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Ellos!?!

Vad roligt! Ska kolla katalogen noooga när jag får den!

Evis sa...

Den är verkligen jättefin - men, som det mesta kul, inte för oss med F-kupa. Jag vet inte varför världen tror att alla kvinnor har max C- eller D-kupa.

Miriam Parkman sa...

nadja...: Jo jag vet, ibland finns det guldkorn;) Katalogen i övrigt var inte så intressant tycker jag...

vis: Jadu det där är nog ett problem för alla, fast tvärtom för min del. Storlekarna börjar på 75, och jag har 70. Jag kan också bli snuvad när storlekarna ibland börjar på 75C! Så, ja, antingen får man vara beredd på lite eget pill med en konfektionsprodukt, en lite dyrare variant på en mer utvald affär (typ twilfit) eller sy själv. Inga lätta alternativ något av dem! Det är inte lätt helt enkelt... :(

Evis sa...

Det tråkigaste är att What Katie Did inte har tillräckligt stora kupor; för de gör ju riktiga reproduktioner av behåar från 40-talet och 50-talet.

För mer vanlgia grejer är bravissimo.co.uk stället, där kan storbystade tjejer till och med hitta kläder som har tillräckligt stor skillnad mellan midja och byst.

Miriam Parkman sa...

Hm ja det förstår jag! Konstigt faktiskt... Tyvärr har jag inget tips för roligare alternativ, då jag själv är rätt småbystad. Men om du hittar något i WKD-stilen för stora kupor skriver jag gärna och tipsar om det här!

emma sa...

vad fin överdelen var! jag måste ta och kolla in ellos!