söndag 8 mars 2009

Auktionspremiär!
Ja hörrni, nu gör även jag debut i traderaklubben.
Jag börjar med ett par superfina lädersandaler som jag tyvär måste ge upp, då jag inte har storlek 35-36. Om någon av er är av den nätta sorten, passa på!
Sen kommer ett par söta röda 60-talsknästrumpor i originalförpackning...
...och en ask oanvända näsdukar i finfin bomull från NK i tre färger. Kanske något för pappa eller pojkvännen att liva upp kostymen med?
Ett par svarta lackpumps med slingback från 60-talet i strl. 36-37...
...och ett par ljusrosa pumps från 50- eller 60-talet i strl. 37-38. Ända från Amerika!
Tillsist säljer jag också den underbara, ljuvliga och omtalade bh:n från Twilfit's höstkollektion, då jag helt enkelt måste inse att det är fel storlek. Jag hade den i några timmar innan det var omöjligt. Men den passar säkert bättre på någon annan! Om 70B är eran storlek, slå till!
I have put up some auctions at Tradera, so if you're looking for a pair of pretty pink 50's heels or three handsome handkerchiefs for your boyfriend you might find it there!
Med vänliga hälsningar,
Miriam


4 kommentarer:

Betty Lou sa...

dom första skorna är ju superfina. synd att man har 39. har ju också den där twilfit-bh som jag bara testat. den kommer nog också att åka upp på tradera tror jag, sitter inte så skönt

Lillgull sa...

De där första sandalerna kanke hittar hem till mig! Jag har letat efter något liknande.

Hihi.. Jag har också funderat att göra mig av med lite grejer! Kanske är dags för att ta tag i det nu.. Har en vit enkel 50-tals klänning som definitivt är förliten. Flera par skor.
Tillomed en 40-tals hatt som jag nu inser inte är min stil.

Anonym sa...

ah, man kan aldrig ha för många snygga personer med smak pa Tradera! :) jag har varit medlem sen 2004 (!). det kom en "modebloggbrud"-våg runt 2007, nu hoppas jag det kommer en "alternativ modebrudvåg" istället. :) inget ont om "modebloggbrudar", men jag tjänade pa den vågen, jag krängde en gammal indiepopfjällräven-jacka för typ 600 spänn till en modeflicka förra året. inflation i priserna. men mera snygg smak pa Tradera, det är en fin bytagrejer-uppfinning iaf.

Anonym sa...

och vilka fina skor, men vem har 36? :/