tisdag 31 mars 2009

Mer ur skattkistan
En liten inblick i en av mina spets-, näsduks- och andra fina gamla handarbetade grejer-lådor!
Jag blir alldeles lycklig av att lyfta på locken till dem...
Broderier och handsömnad...ahh!
A little look into my small treasures;
vintage laces, handkerchiefs and other small, beautiful handicraft-things!
I get happy just by looking at them...
Med vänliga hälsningar,
Miriam

7 kommentarer:

Karin sa...

Hej Miriam! Hitta din blogg efter att ha läst ecoqueen. Fick massa inspiration från dina bilder, Jag jobbar som syfröken i Skara. Har lagt till den som favorit - tack! Har också en blogg men den handlar mer om mitt hus. www.tingens-torp.blogspot.com

Emma sa...

Så vackert! Allt jobb och all omsorg som lagts ned på dessa handarbeten... Ljuvligt! Jag lägger bla. ut bilder på kläder som mamma sytt, funderar på att lägga ut lite av hennes vävda alster också. Ha en fin dag!

julia x 1000! sa...

hey you! Ja, de där är så himla fina verkligen! La upp bilden du tog på mig i höstas, känner knappt igen mig själv dock, lite för bra bild;)

linnea sa...

va fina saker... tänk va otroligt arbetade sakerna var förr... man blir så lycklig och lite olycklig på samma gång. tänk om dom gjort sånt idag... fast. då hade det ju inte vart samma sak.

Fröknarna Flor sa...

handsömnad slår allt.

Boudoir Beauty sa...

Ja det ar verkligen nagot speciellt med gamla handarbeten och tyger. Jag hittade sjalv massor av gamla tyger fran 50-talet bl a och en liten lada med gamla virkade spetsar fran min mormor som jag hade lagt i min resvaska och helt glomt bort tills igar nar jag tog ner vaskan for att packa till paskhelgen. Planerar att lagga upp bilder pa min blogg (http://boudoirbeauty.blogspot.com} inom narmaste tiden. Det ar helt otroligt vilken kvalitet det var forr...

hannaH sa...

Hej Miriam! Vad roligt med en sådan låda! Måste vara kul!
Och jag ber så mycket om ursäkt att jag inte hört av mig och tackat så hemskt mycket för sakerna du skickade mig! Jag blev helt varm i hjärtat!! Spetskanterna ska hamna på ett förkläde och när det är färdigt ska jag baka muffins i de urtjusiga formarna! Rosorna har hamnat på min jacka som en liten påminelse varje dag om vilka superhärliga människor det finns!
Många kramar!!