måndag 2 mars 2009Bra hårdag!
Dagen till ära sov jag med papilljotter, vilket var ett tag sen sist för det har inte blivit så bra på sistone. Men, nu sen jag klippt av en lång sliten bit blev det riktigt bra! Jag använder skumgummipapilljotter med kardborr på mitten (köpta på Coop!), som man rullar och sen sätter ihop i ändarna. De är perfekta att sova med jämfört med tortyrvarianten i hårdplast, men kardborren tuffsar till lockarna lite grann. Men men, det får man fixa till. Jag följer inget speciellt mönster, men luggen delar jag upp på tre slingor som jag rullar bakåt på fingret, vänder inåt och sen sätter fast med en clips. Jag sätter upp dem efter att jag duschat så det fortfarande är fuktat, men inte genomblött. På morgonen känner jag efter om de fortfarande är fuktiga, och isåfall får man blåsa lite med hårtork, och sen är det bara att ta ut och spraya med hårspay.
Ifall några lockar blir misslyckade (som de längsta längderna på mig nästan alltid blir) brukar jag rulla ihop dem och sätta upp, så ser det bra ut ändå.
I had a good hairday today!
For the first time in a long time I slept with curlers. It hasn't turned out so nice lately, because my hair was too long and worned out, but since I cut it for a few weeks ago it worked real fine this time!
I don't follow any special pattern when I roll it, but I separate the fringe in three sections; roll each section backwards on one finger, then turn them inwards and pin with a clip. I roll them when my hair's still damp after showering, and to make them hold I just use hairspray.
Med vänliga hälsningar,
Miriam

10 kommentarer:

Tifa sa...

Jättefint!! :)

Betty Lou sa...

urtjusigt ;D

Emma sa...

Du är verkligen så sjukt söt! :D

Anonym sa...

piffig!

Miriam Parkman sa...

Tack och bock så väldans hörrni!

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Jätte snyggt ju! Du visar väl tidningen du ska vara med i?

Miriam Parkman sa...

Tack!
Jodå, det kommer i sinom tid:)

Angelica sa...

Du är så fin i håret!

Anonym sa...

papiljotter är ju en himla bra uppfinning. vem orkar ta fram fönen och knorra?

Manna sa...

du borde prova att fukta handdukstorrt hår med läggvätska istället, innan du lägger upp håret på rullar.

får lockarna att hålla bättre, och ger inte lika "stel" och "utanpåliggande" stadga som hårspray gör.

19:- på ica!

väldigt rar blogg föresten. många inspirerande håruppsättningar!