onsdag 26 augusti 2009

Fint tips
Just nu har Lindex en liten kollektion vid namn "The perfect retro", och den är inte dum faktiskt! Bh, gördel och trosor finns för helt överkomliga priser. En lyckad återblick av dem tycker jag!


The swedish clothingstore Lindex has a small lingeriecollection called "The perfect retro" right now, and it's not bad! Affordable, good looking; that's how I like it.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

12 kommentarer:

jessica/vintageportalen sa...

oh, dom där såg jag faktiskt igår för första gången. strumpebandshållaren var supertjusig!

Betty Lou sa...

hihi tänkte också skriva ett litet inlägg om dom, vi tänker lika ;D

dom är jättefina. provade gördeln i måndags men tyvärr har lindex stora storlekar så small är för stor :( och dom gör ingen mindre.

Bettie Booh sa...

Jättefina grejer, måste ta och titta in på Lindex snart, tack för tipset =)

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Oj vad spännande! :D

Anonym sa...

Tack för tipset, kilar dit med detsamma. Tack också för en vacker blogg som uppdateras ofta. Kul att följa.

Lovisa sa...

Miriam, läser din blogg regelbundet och vill berömma dig för din idérikedom och inspiration! Fortsätt i samma anda =)

Vänliga hälsningar Lovisa

Evis sa...

Jättefina - men som vanligt bara upp till C-kupa. Jag antar att tanken är att kvinnor med stora bröst ska skämmas för att de är fula och äckliga istället för att få ha snygga underkläder.

ina sa...

riktigt tjusiga!

Moa sa...

De ser underbara ut!

Miriam Parkman sa...

jessica: Ja, de var svåra att missa! ;)

betty lou: Haha, ja lindex blir nog bara gladare ju fler som gör det;) Jag provade faktiskt inte gördeln innan jag köpte den, utan tyckte bara att den såg okej ut. Och ja, jag tycker den sitter bra! Visserligen lite löst, men fortfarande tight i midjan, vilket är huvudsaken. Att den är lite mjukare runt höfterna är bara skönt tycker jag!

bettie booh: Kör i vind!

nadja: Ja! Det var sådär att jag gick förbi skyltfönstret, stannade och gick tillbaka, kollade en gång till och slog till;)

anonym: Varsågod!
Och vad roligt att du uppskattar min blogg, det uppskattar jag att höra:)

lovisa: Tack så mycket! Jag blir verkligen jätteglad av att höra det, för det är precis så jag vill att det ska vara. Tack!

evis: Jadu, det där är ett problem. Själv kan jag inte köpa bh:n för att storlekarna börjar på 75B, och inte på 70. Så jag vet inte riktigt hur de tänker! Tråkigt är det iallafall, och de går miste om två pinglor till kunder.

ina: Jojomensan!

moa: Sant!

the freelancer's fashionblog sa...

Gördeln ser faktiskt helt användbar ut! Inte sån där litet fjantig strumpebandshållar "band" som inget håller som de flesta affärerna kör med.

Linda sa...

Kollade in Lindex för nån dag sen. Strumpebandshållaren var faktiskt jättefin! Men jag har samma problem som både Miriam och evis - drar 70 D och hittar aldrig bra BH:ar. Det finns faktiskt kvinnor med kvinnliga former, H&M och Lindex!

Vill tipsa om engelska Buttress & Snatch, där jag kommer att handla alla underkläder när jag blir rik! Till dess får jag drömma...
http://www.buttressandsnatch.co.uk/