tisdag 25 augusti 2009

Vintageauktion från Twilfit
Twilfit är ju en av mina favoritbutiker, och de fortsätter verkligen att gå i rätt riktning. Från och med den 31 augusti kommer de ha en utställning på Gallerian i Stockholm med original från deras 20-, 30-, 40- och 50-talskollektioner!
Dessutom kommer de auktionera ut dem sen, men där har jag ingen chans i huvudtaget. Utropspriset på skönheten ovan t ex ligger på 5000 kr... Det är synd att intresse och löfte om kärleksfullt omhändertagande inte kan vara tillräcklig betalning ibland!


My favourite lingeriestore in Sweden, Twilfit, keeps on walking in the right direction. Next week they will have an exhibition in Stockholm, with originalpieces from their 20's, 30's, 40's and 50's collections. Really nice!
They are also selling the pieces on auction, but I have no chance there. The price for the beauty above is 5000 SEK! Sometimes it's really a pity that you can't pay with interest and a promise to love it and take care of it...

Med vänliga hälsningar,
Miriam

4 kommentarer:

Betty Lou sa...

jag vet! det är ju så dyrt! men tur så är utställningen gratis :D

Fröken Prené sa...

Åh så fint!! Jag har en liten fråga (med risk för att låta helt pervers), vad brukar du ha för underkläder? Har du alltid gördel, strumpeband och hela faderullan?

Miriam Parkman sa...

betty lou: Ja.. Jag ska nog ta en titt förbi, även om risken är att jag bara blir sur för att jag inte kan köpa något! ;)

fröken prené: Haha ingen fara...
Jag har inte gördel och strumpeband hela tiden, framförallt inte på sommaren (då är det bara ben som gäller!). Men, nu till hösten kommer det nog bli nästan jämt, för jag har mycket mer att använda. Plus att jag har ett par som är lite tjockare, som jag kan ha när det blir kallare!
Men, när det blir riktigt kallt, då är det yllestrumpbyxor och mamelucker som gäller:)
(och övrigt har jag bh:ar och trosor i vintagestil, och köper höga trosor så långt det går. inga små saker direkt:P)

Sandra sa...

Korsetten är i edwardiansk stil, dvs det som gällde vid 1900-talets början. Vill man kan man alltid köpa en nyproduktion, en riktigt korsett brukar gå på runt 2000 kr vilket är billigare än 5000.