lördag 15 augusti 2009


På radion!
Ja mina vänner, de senaste dagarna har jag lyckats vara med i radion två gånger. Först pratade jag om min utställning i lokalradion i torsdags, och det kan ni lyssna på här.
(scrolla neråt och klicka på 15.30-16.00, spola fram till andra kvarten)

Sen var jag med i Karlavagnen i p4 igårkväll, då de hade temat "Om du hade en tidsmaskin". Jag tror ni kan gissa vad jag pratade om...
Lyssna här!
(klicka på första programmet, jag är med ganska på en gång)

I've been on the swedish radio two times this week!
If you click the links you can hear it, but it's in swedish...

Med vänliga hälsningar,
Miriam

5 kommentarer:

Alice sa...

Well, I didn't quite catch all you said, but I understood the interviewer. It was nice to listen to this!

Angelican sa...

Tips; ungefär en sådanhär http://www.agentprovocateur.com/lois/info/slip/cream finns det på H&M i gameldags rosa färg!
Helt underbar! Billig var den också!
Var bara tvungen att tipsa dig :)

Ska bara tillägga också att jag följer din blogg varje dag och den är helt underbar!
Det är bra gjort att gå sin egen väg och våga vara sig själv! :)

Julia sa...

Hej Miriam! Jag tänkte att jag skulle presentera mig och säga att din blogg är fantastisk och att jag gillar dig och din stil otroligt mycket. Man blir alldeles varm i hjärtat när man ser att din blogg är uppdaterad :) Jag önskar att jag kunde ha en lika fin klädstil som du men det är svårt, för jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Lindy är dessutom otroligt roligt och jag är säker på att du njuer av den sortens musik minst lika mycket som jag gör. Att du dessutom bakar är jättekul. Ett litet tips om du mot förmodan inte skulle komma på vad du ska baka nån gång är www.dagensmuffin.se. Där finns mängder av muffinsrecept och fina bilder. Ha en fin kväll och ta hand om dig / Julia

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Jag hörde dig på karlavagnen!
Lillens pappa ropade på mig "det är blogg miriam på radion!" när vi var hemma hos mina föräldrar och jag nattade lillen. Kul att höra dig! ;)

Emma in the Garden sa...

Hejsan Miriam!
Jag tycker att det är fantastiskt tufft av dig att du inte skäms över att vara "gammaldags", utan är stolt över det! Själv har jag fått höra att jag är gammaldags, bara för att jag t.ex. putsar mina skor (i stället för att låta dem åldras i förtid, slänga dem och köpa nya)! Konstig värld vi lever i, tjejen.