lördag 6 december 2008

För trött för att posera
Jag var så nöjd med min frisyr igår, och tänkte att jag skulle fota den innan jag gick och la mig. Dock var jag väldans trött, så det gick sådär.


Tillsist skärpte jag till mig, spärrade upp ögonen och fick till en någorlunda normal bild. Luggen är lagd i den lock som blev efter en uttagen pin-curl och på sidorna är det två Victory Roll's efter varandra med fläta och min nya lila hårblomma på ena sidan.

Jag satte upp den i onsdags, men den har bara blivit bättre efter varje natt!

I was so pleased with my hairdo yesterday, but I was a bit to tired to get a proper photo of it. But, it's two Victory Roll's on each side and the fringe is pinned in a brushed out pin-curl. The rest of the hair is braided and on the right side I'm wearing my new purple hair-flower from H&M!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

6 kommentarer:

Amanda sa...

Åh va fin den första bilden är!!

Betty Lou sa...

skitfint! mitt hår växer inte, vill också kunna ha 2 flätor!

har en bra hårdag, bilder kommer senare ev.

Little Rascal sa...

Beautiful! <3

Miriam Parkman sa...

amanda: Tack så mycket darling! Jag blev rätt posistivt överraskad själv när jag såg den:P (jag knäppte nämligen av misstag)

betty lou: Tack raring! Jag tror dock att mitt hår inte heller växer så mycket mer nu, vilket är bra. Jag måste till och med klippa mig lite. Dock har jag inte hår så att det räcker till två flätor när jag har två rolls på varje sida! ;)
Jag har bara en, för att den ska bli någorlunda tjock.

little rascal: Thank you dear!

kajsa sa...

Läser om dig på lite bloggar här och lite bloggar där och varenda gång så slår det mig hur fruktansvärt fin du och bloggen är när jag väl kikar in! Som ett dockhus med extra allt.

Miriam Parkman sa...

kajsa: Åh tack så mycket! Vad häftigt det känns att du "läser om mig lite här och var"... "Som ett dockhus med extra allt" tycker jag också om! :P