torsdag 11 december 2008

Inte mer än rättvist!

Att ha mens är ju en sjukt jobbig grej, så det är verkligen på tiden att något fint (förutom barn då förstås) kommer till det.

Little Rascal skrev om Moxie, som gör de sötaste tamponger och bindor jag någonsin sett. Istället för ett 80-talsflammigt papperspaket i turkos och lila får man en söt rosarandig plåtburk med svart rosett, som desutom går att använda till en massa annat efteråt.

Jag vill ha de här nu, men de verkar inte gå att få tag på om man inte bor i Australien eller England. Någon som snart ska till London och har plats över i väskan?

Little Rascal wrote about Moxie, who makes tampons and pads that actually makes your period a bit more fun. Instead of an 80's-patterned paperbox you will get a pink tin with a cute black lid and bow, that you can use for sevral things when the tampons are used. Unfortunately it seemes like there only avaivable in Australia and England...

Med vänliga hälsningar,

Miriam

13 kommentarer:

fröken lila sa...

jag tänkte precis samma sak. min pojkvän kanske áker till england efter nyár, och ifall han gör det fár han nog köpa tamponger át mig =) de är ju sá otroligt fina de!

Miriam Parkman sa...

Eller hur! Jag vill verkligen ha dem. Åtminstone en burk, så kan jag ju fylla på med vanliga, svenska, tråkiga tamponger sen när de fina Moxie-varianterna är slut. Då har jag ju iallafall en fin burk för dem.

raraclara sa...

Hej! Jag har hittat hit några gånger via olika bloggars länklistor lite då och då och igen via underbaraclaras fina inlägg om dig. Visst är det tråkigt med mens och klart de där tampongerna var fina. Men mitt bästa tips som slår rosetter på plastomslaget är att investera i en menskopp. Det är en silikonkopp som används som en tampong, men den samlar upp blodet istället för att suga upp det. Därför är det bara att skölja ur den och använda om och om igen -i upp till 10 år! Både billigt, miljövänligt och mycket bättre för kroppen än tamponger. Prova!

Elina sa...

Supersöta! Men prova menskopp istället, bättre för både kroppen, miljön och plånboken.

Elba sa...

haha, någon som ska till London? hallå? dumjöns, vart finns dom? visserligen åker jag hem nästa helg, kanske inte hinner få tag på dom..

Mademoiselle Dauphine sa...

I buy them here in Australia and they're wonderful! let me know if you would like me to send you some

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Så sött! Men kolla in dessa miljövänliga coolingar! Jag längtar nästan tills jag får mens igen (ammar min lilla bäbis, då slipper man mensen ;))
http://www.barnshop.se/product_info.php?cPath=75&products_id=285
Ett gäng av dessa och en menskopp! Då kan man vara glammorös hela månaden!

hannah sa...

Hej! Hittade in pa din blogg efter att Underbara Clara tipsade om dig!
Oh de askarna ar sa sota, jag ar i australien nu och planerar att ta hem ett helt livsforbrukning! och jag kan beratta att har finns sa manga olika forpackningar i samma stil!

Miriam Parkman sa...

raraclara: ja alltså, den här menskoppen har jag hört talas om. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den, även om jag fullkomligt förstår att den är mycket bättre. men, ja jag kanske ska prova! Dock kan jag ändå tänka mig en burk Moxietamponger, så har jag ju en fin förvaringsburk, oavsett om det är till tamponger eller menskopp;)
Roligt att du hittat hit också! Välkommen:)

elina: Somsagt, jag ska väl prova. Var finns dom?

elba: Hoho jag är dum ja! Du är ju där! Om du hinner och hittar får du gärna köpa ett paket, men helst av allt vill jag ju ha dig för en träff;)

mademoiselle dauphine: Oh thank you, I will! :D

nadja, lillen och lillens pappa: Jag ska kolla, tack för tipset!:D

hannah: Åhå... Snälla någon butik i sverige ta in dessa!!

Mademoiselle Dauphine sa...

just send me an email with your address jodipettersen@hotmail.com and i will send some to you. they're so much fun!

Miriam Parkman sa...

Ohh I will! Thank you so much!

Cherie sa...

Jag har mina tamponger i en stor burk från Lisbeth Dahl, ett danskt "romantiskt" inredningsmärke. De är väldigt billiga i Köpenhamn där de har en egen butik. När man har tampongerna där känns det lite som att hämta de från en karamellburk, tycker jag.

Majsan sa...

Tråkiga saker i söta burkar. Finns nu på www.TampongShopen.se

Till och med plasten på tampongen är söt!