måndag 1 december 2008

Senast fyndat!
Jag hade nästan tappat hoppet om att det någonsin skulle hända, men i lördags hittade jag faktiskt ett par rediga och jättefina vinterskor. Helt efter mina kriterier! En nätt kängmodell i brunt läder med liten men ordentlig klack, pjäxsnörning som gör att det smalnar av vid vristen (väldigt viktigt!) och pälskant vid skaftet. Helt otroligt!
De är sköna, varma och i finfint skick. Det enda som behövdes göras var att byta skosnören!
Godingarna fanns på second hand-affären Zak (som ligger precis bredvid underbara Old Touch), och inhandlades för det alldeles lagoma priset 350 kronor.
Hurra!
I had almost lost hope about it, but this saturday I actually found a pair of proper and goodlooking wintershoes. Amazing! They are just like I wanted, and I am so happy that I walked in to the second hand-store "Zak", next to the fantastic "Old Touch", and found them for the good price of 350 SEK.
Med vänliga hälsningar,
Miriam

8 kommentarer:

Ida sa...

Sjukt fina! Blir lite avis, är själv på jakt efter ett par nätta, varma vinterkängor. :)

Sister Disco sa...

Jeez, de var verkligen jättefina!

Amanda sa...

åh! Jag har inte haft några vinterskor på flera år:P

Betty Lou sa...

jag är väldigt avis! dom är ju helt perfekta. jag har ett par bruna clarks som är varma som tusan men inte världens snyggaste. dom går typ till mitten av vaden, så drar man bara på sig dom.

Kitten sa...

Vilken tur du hade! Snygga och varma och bekväma skor är inte lätta att hitta...

Miriam Parkman sa...

ida: Nä, det är ingen lätt jakt inte! Jag har letat ett bra tag, och jag är fortfarande lite förbluffad över att jag faktiskt hittat ett par:P

sister disco: Jajamensan! De är liksom söta och robusta på samma gång.

amanda: Haha, nä det har knappt jag heller... Åtminstone inga som jag trivts med, eller som har varit tillräckligt varma i vilket fall som helst. Jag är så sjukt less på alla dessa knähöga, lite bylsiga skinnstövlar med knutar och spännen hit och dit. Kängor är min grej!

betty lou: Jo, perfekta är dom:P Ett par varma Clark's låter dock inte heller så dumt, då mina andra favoritskor också är just från Clark's. De är inte så varma, men väldigt fina och otroligt bra uppbyggda, vilket gör dem otroligt sköna. Oavsett utseende är det ju iallafall skönt med ett par skor som håller värmen inne och vätan ute som man säger, när snöstormen viner eller slasken dryper och man bara vill komma hem.

kitten: Ja, jag hade faktiskt tur kändes det som! För nej, snygga och varma och bekväma skor är bland det svåraste i världen att hitta...

emma sa...

vilka fina! jag skulle också behöva ett par fodrade skor, men det verkar nästintill omöjligt att hitta, men efter det här kan jag fortsätta hoppas iaf, för de kanske finns där ute någonstans.

jennie sa...

ÅH vilka fina!