torsdag 11 december 2008

Julskyltning

Idag hade vi en tävling inför studenten, som gick ut på att skapa julstämning bakom skolan med en gratis julmarknad. Allt var kaos innan, men kreativa och flexibla som vi är så lyckades vi så bra ändå att vi faktiskt vann! Det var en skön upprättelse efter tårttävlingen, då vi kom tvåa.

Vi satsade på en gulligt litet stånd i Kajsa Kavat-stil, med hembakta småkakor, knäckklubbor, pepparkakshjärtan och kanderade äpplen.

Chokladbollar, kanelhjärtan- och stjärnor, kola, knäck, kokostoppar, muffins och snickerskakor bjöds tillsammans med mitt specialrecept på varm choklad med grädde. Det var fint!

"God Jul önskar HVMD"

We had another competition for the exam today, and the mission was to create Christmas-feelings outside the school for the other classes. We had a traditional Swedish-style, and it turned out so good that we actually won the competition! It felt really good...

Med vänliga hälsningar,

Miriam

5 kommentarer:

Frida sa...

Grattis till segern. Det ser verkligen trevligt ut.

Anna sa...

Vad mysigt!

Amanda sa...

Åh va fint! Tycker speciellt om strumporna hi hi!:) Visst är det roligt att fixa!

Miriam Parkman sa...

frida: Tack så mycket!:D

anna: Mmm, det var det.

amanda: Ja, strumporna blev jättebra! Speciellt för att vi inte hade sånna här röda i typ sammet med vit pälskant (amerikanska) utan lite mer svenskt traditionella raggsockor.
Att fixa är alltid kul! Speciellt när man vinner något för det hehe:D

Yrla sa...

Snälla snälla, lägg upp receptet på snickers kakorna! Dom var ljuvliga :)