måndag 26 september 2011


Om jag ändå
Jag önskar att jag kunde sparka löv och snö med de här fantastiska kängorna hela hösten och vintern. Svenska Denim Demon's version av den lite mera vanliga Red Wing-kängan med inspiration av näbbstövlar är bland de finaste jag sett! Med rejäl sula, men ändå nätt form, höga skaft och fantastiska dekorationer. Om jag ändå hade större fötter...

För lyckliga typer som har skostorlek 38 och uppåt (och en del slantar över för den delen) finns kängorna här.

If only...
I wish I could walk around all fall and winter in these amazing boots! The swedish brand Denim Demon's version of the more common Red Wing-boot with a twist of a traditional swedish beak boot is the bestnew thing I've seen in a while.
If only I had bigger feet...

Check them out here!

Med vänliga hälsningar,
Miriam

5 kommentarer:

Andi B. Goode sa...

Those are really cute!
-Andi x

Laurence sa...

Are you sure to want bigger feet???? It's so hard to find vintage shoes with big feet, I'm sure you were kidding....

Viva sa...

Vill bara tipsa om att dessa skor finns från strl 35 på www.kero.se

Anonym sa...

Hahaha så löjligt dyra är dessa "Beak" skor. Hittade ett par jättefina, dock med högre skafft från en skoaffär som la ner, dom kostade bara 800SEK men gissa om det var i min storlek? NOPE! Annars känns det så magstarkt att lägga ut så mycket pengar på skor.. För 3500SEK kan jag få så mycket vintage klänningar ju, haha!

Carina (Höga Kustenbo) sa...

Jag skulle precis säga att Kero säkert kan göra skor i andra storlekar om det efterfrågas (så gör Docksta-sko iaf) men sedan såg jag att just de här Kero x denim denom finns från strl. 35 och uppåt:
http://www.kero.se/shop/products/product/show/kero-x-denim-demon/