söndag 26 juni 2011


Loppisspecial i Aftonbladet
I våras gjorde jag två jobb för Aftonbladets "Härligt hemma"-bilaga, och nu är det första publicerat! Det var det andra egna jobbet jag gjort sen Året Runt, så det känns väldigt roligt.
Just det här jobbet är en slags introduktion till deras Loppisspecial, med lite tips på hur man kan pyssla med sina loppisfynd och hitta nya användningsområden för dem, samt en liten skola för hur man klarar sig i fynddjungeln.
Bilagan finns att köpa t o m idag!  Nästa jobb handlar om recept för picnic, men när det ska publiceras återstår att se!


I've made a feature about fleamarket-shopping and how you can use your finds in new ways in a swedish daily newspaper. It's the first time I'm working with them, so I'm quite excited about it! There's another one coming up as well, with picnic-recipes, and I'm even more excited to see the result of that one...

Med vänliga hälsningar,
Miriam

7 kommentarer:

Gila sa...

Oj då måste jag rusa ner till kiosken och köpa AB.

fairytaleof4friends sa...

Läste bilagan och såg de vackra bilderna och sakerna=)så jag letade lite på nätet och hittade din blogg. Den verkar jättetrevlig.
Tack.

Yoko sa...

inspirerande! bra där fairytale4friends!

kråkspark sa...

Jag har kikat på din blog ett tag och nu bestämt att jag också ska kommentera. Du är inspirerande och sprider glädje! Kanske har du nytta av att titta in i min blog som också handlar om mest textil men också loppisfynd jag gjort m.m.
Mia, din gamla "syfröken".

B-b-b-etty sa...

jag missade fan att köpa bilagan :( men det ser fint ut! visst var det samma som loppisguiden?

Vandrarhemmet Skogsblomman sa...

Äsch, missade den! :(

Anonym sa...

Vad duktig du är!!! Fenomenalt stilsäker och kunnig om vintage. Imponerande,hoppas att du får fler roliga jobb.
//Ellen