måndag 5 mars 2012

Anonym sa...


Miriam har nog tröttnat och bytt stil. Nu har hon ju lanserat sig själva som varumärke.

Nej, jag har inte tröttnat, inte bytt stil och jag är definitivt inte ett varumärke.
Som jag tidigare har försökt förklara har jag behövt och behöver fortfarande en paus från att blogga. Jag har gjort det i över tre år och det tar väldigt mycket tid. Under den senaste tiden har jag velat lägga den tiden på annat, t ex att gå och lägga mig i tid på kvällarna istället för att sitta uppe och redigera bilder och sen inte kunna sova.

Jag vet att jag kommer återkomma, men jag kan inte säga exakt när och det hoppas jag att ni kan acceptera. Jag blir väldigt glad när ni skriver att ni saknar mina inlägg  -det ökar garanterat lusten och motivationen för att fortsätta. Kommentaren som den ovan har dock motsatt effekt.
Vi ses!

"Miriam has probably gotten tired of it and changed her style. Since she's promoted herself as a brand"
No, I'm not tired of this, I haven't changed my style and I'm definately not a brand.
As I have tried to explain, I needed and still need a break from this. I've been blogging for over three years and it's stealing A LOT of time. During the past three month's I've decided to use this time for other things, such as going to sleep at a reasonable time in the evening, instead of editing photos until I'm too tired to be able to sleep.
I know I will start blogging again. I just can't say exactly when and I hope you can accept and respect that. Comments such as the one above won't make me do it faster though.

See you!

Med vänliga hälsningar,
Miriam

47 kommentarer:

farbrormalin sa...

Jag tycker att det är trevligt att läsa dina blogginlägg när du väl skriver! Och jag följer ganska många bloggar, så det är ju inte som att jag blir sysslolös i bloggosfären bara för att du tar en välbehövd paus. :)

Ha det fint!

Caroline Åsgård sa...

Ta den tid du behöver, så länge kollar vi igenom gamla inlägg! Vilket är otroligt trevligt det med! Ta hand om dig, Miriam! :)

Jessfart sa...

Jag följer dig på instagram och dina bilder där förgyller mina dagar lika väl som här! Lite roligt att nån kan ha en åsikt om en annan människas bloggande, det ska vara lustfyllt och inte en plikt för tusan! Och jag håller med damen här ovan, de gamla inläggen är jätteshärliga att bläddra igenom!

Karoline sa...

Jag saknar dig!!! men ta din tid, det är du värd! <3

Emma Litton sa...

That's just horrid. I miss seeing your lovely posts, but I'm glad you're getting rest and spending time doing things you like. Hope you're doing well!

xo,
Em

Anonym sa...

Anonymitet är feghetens styrka.
Avundsjuka eller dumhet?

Det är ju så lätt att ta åt sig av en tanklös, okänslig kommentar även om den är en av otal många andra.

Din värld är tjusig att läsa om men det vore ju korkat att inte tro att du verkligen har ett liv utanför, och förtjänar det.

Oavsett när du kikar in så uppskattas det av många och till dess vill jag bara säga att undertecknad unnar dig din ledighet och längtar till nästa lilla glugg i ditt liv.

Sanne sa...

What a strange comment!

I miss you! So I hope you will be back. I don't have much time for blogging either, so I only post once a week. You could consider doing the same.

Have a nice day.

Lotta sa...

Jag älskar verkligen din blogg! Så hemskt med sådana kommentarer som vill provocera fram ett inlägg! Att blogga kan vara en ständig press att producera och jag förstår verkligen att du behöver en paus från det. Ett tips som någon tidigare varit inne på är att bestämma sig för tex ett inlägg i veckan. Mer behövs inte! Tänk hur längesen det var du bloggade nu och hur många som fortfarande går in och kollar om det kommit något nytt! Det viktiga är att hitta en nivå på bloggandet som inte blir en belastning utan istället en guldkant både för dig och läsarna! Jag lever inte alls som du men delar en del av dina intressen så för mig är det verkligen " det lilla extra" att ta del av dina inlägg.

Puss och kram

Samara sa...

Jag har kommit hem från jobbet sent ikväll och är supertrött, vill bara gå och sova, men så vet jag att flera av mina bloggläsare förväntar sig minst ett inlägg per dag, så nu sitter jag och grubblar över var en bild jag tog häromveckan finns i datorn.

Om du inte har tid att blogga ,då har du inte, din blogg finns ju kvar, man kan kolla gamla inlägg :)
kram.

Lillgull sa...

Snälla Miriam,
Jag är ledsen att jag utan iphone inte har det tekniska kunnandet kan ha instagram och följa dig i bilder. Jag håller tummarna att du får insirationen åter med vitsipporna och blåsipporna och värmen och återvänder hit. Eller varför inte -flyttar in på nytt?
Tänk inte så mycket på kraven, utan låt livet vara enkelt så kommer det av sig självt. Jag vet väldigt väl själv att man känner bloggen dö långsamt när man inte gör inlägg på länge. Men du, det blåser du lätt liv i sedan när andan faller på. Jag är så sugen på att se din ljusblåa vårklänning du köpte förra året. På kärt återseende/ Hej

Miss Woody sa...

ooooh but you were so lovely and gorgeous !! exciting to see more :)

Anonym sa...

Hoppas du kommer tillbaka snart. Saknar dina inlägg!!!! Kommer att finnas här när du får lusten tillbaka :-)
/Linda H

Martine sa...

I hope that you will be blogging soon again. I have been reading your blog for almost two years and I just love your outfits, they are very inspiring to me and I love your hairstyle. Just beautiful!

Rapport till Vänfors sa...

Verkar mycket märkligt att om man startar upp en blogg så är man tvingad att driva den vidare i all oändlighet?? Konstig inställning... Jag är mycket tacksam över att jag hittat din blogg och ser fram emot att du snart laddat batterierna och kanske återkommer så jag får möjlighet att läsa dina härliga inlägg.
Kram Annika

Anonym sa...

äsch, strunta i det där! jag såg dig i the stig helmer story och du dansade och stålade och var så fin:)

Anonym sa...

Miriam... Din blogg är fortfarande en av mina största inspirationskällor. Och självklart saknar jag dina inlägg och vackra bilder. Men livet är så mycket mer. Ser med glädje fram emot mer av bloggen när tiden, inspirationen och glädjen i att blogga kommer tillbaka hos dig!

betty sa...

självklart ska du bara blogga när du känner lust för det, jag förstår verkligen att du behöver en paus då och då från bloggandet. Men självklart är du saknad här, din blogg är så vacker och det är du med.Du är verkligen en inspirationskälla!

model busana muslim murah sa...

This is a great posting I have read. I like your article.

grosir baju muslim murah sa...

This is a great posting I have read. I like your article.

Carita Liljendahl sa...

Konstigt att en del människor måste uttrycka sina tankar högt eller skriva ut dem så att alla ser dem... jag menar, har man inget positivt och peppande att komma med kan man väl hålla tyst.

Välkommen tillbaka med ny kraft sedan då du känner för det! Att blogga ska ju vara kul, inte något som stjäl energi.

Maria sa...

Idag handlade jag och min sambo kola av dig på Pärlans. Mycket goda. Vågade dock inte säga något om att jag kände igen dig just då.

emelie sa...

underbar blogg du har :)

Sara L sa...

Vilken jättetrevlig blogg du har! :)

Abigail B. sa...

Good luck with whatever you have decided.While I don't blog, I can imagine how time consuming that can be.We really do miss you,though :)

Miss Tallulah Porkchop sa...

We love you, miss you and hope you are enjoying your time off blogging and we will wait paitiently for you to retrun, if you want to.

I apologise for the mean and rude people that make stupid comments. I am confident most of us are nice, normal and see you not only as an inspiration to us, but as a real person who has their own full life outside blogging.

x

Anonym sa...

Jag saknar dina fina blogginlägg! Det känns lite tomt utan dom :(
Men jag hoppas du har det bra och att du finner inspiration i den underbara våren! :)

Malin sa...

Din blogg är så himla mysig och peppande att läsa, hoppas att du snart finner inspiration att börja blogga igen!!

Anonym sa...

Jag längtar tills den dag då du eventuellt börjar blogga igen. Du ska veta att du är saknad, min enda favoritblogg...

sewa mobil jakarta sa...

Very nice, thanks for sharing.

Emma Lannebrink sa...

Hej! Vill du göra bloglovinbyte eller blogkeen byte, båda om du har och vill :)
Kan berätta lite kort vad min blogg handlar om.
Jag bloggar öppet om mitt liv med adhd och depression, och nej jag söker inte sympati från folk som du kanske tänker nu. Jag vill att folk ska förstå att vi bokstavsbarn är precis lika mycket värda etc. men lite speciella från andra.
Dvs, jag skriver hur mitt liv går. Framsteg, möten, mediciner osv.

kram!

Anonym sa...

Saknar dina inlägg!! <3

Anonym sa...

Onskar du fann inspirationen att blogga igen om sa bara 1 gang i manaden! Saknar dig och dina inlagg, har last dom gamla sa manga ganger att det inte finns nagot 'nytt' att lasa dar heller.

Vill sa garna lasa om Parlans, loppisfynd, bakning, dans och kanske ev. karlek?

Ta hand om dig!

Jenny sa...

Jag längtar oxå tills du börjar blogga igen. Du har en så fin blogg med massor med inspiration.

helena sa...

Härligt att du lyssnar på vad din kropp behöver. Pausa är aldrig farligt. Det borde fler göra. //h.a

boys bedroom furniture sa...

Hey there
I truly loved this post. A good blog always comes-up with new and exciting information. The majority of the information here was rather enlightening!

Anonym sa...

tittar fortfarande in och hoppas att du har skrivit.. far fortsatta med det du ar saknad!

Anonym sa...

Jag är himla ledsen att jag hittade den här bloggen alldels för sent, för den är helt fantastisk!

Anonym sa...

Åååh, kära Miriam! Kan du inte börja blogga igen? Jag saknar dina inlägg!

Mashalasmycken sa...

Din blogg är så fin, hoppas att du snart finner inspiration att blogga igen :)

Anna sa...

Hej, skulle bara säga att jag saknar dina inlägg. Du är en av mina favoritbloggare :)

lisa sa...

Känns som att det här kommentarsfältet har blivit någon slags samlingsplats för oss som saknar Miriam men vet ni: Miriam ska starta upp bloggen igen efter nyår! Hon meddelade detta på Pärlans instagram. God jul på er (och på dig med förstås Miriam)!

buy furniture sa...

Hello
Glorious read! I wish to thank you on your time for this. The articles is really excellent!

naomy adison sa...

Du har en så fin blogg med massor med inspiration

Unknown sa...

I really liked this part of the article. with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know... you need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this. Success for you............. ...... ..... ...

Adam sa...

Stylish ladies Italian Leather Laptop Bags can now be customized as per your needs at azzuraa. We manufacture leather laptop bags using fine Italian leather only.

Gammi sa...

This is an amazing site. I enjoyed reading it, will come back to gather some more knowledge. Check out the Boost credit score overnight

corteizhoodie sa...

I can't help but be captivated by the wonders of space travel after reading this post. The idea of exploring distant galaxies and discovering new worlds is both awe-inspiring and humbling. https://corteizhoodie.uk/