torsdag 12 februari 2009

Tips!

Kolla på Antikrundan ikväll, 20.00 på SVT1. Förutom ett i övrigt väldigt roligt program, så visar Camilla Thulin sin samling vintageklänningar! Hon har ju god smak som ni ser, och dessutom tillgångar till att skaffa några av de finaste exemplaren. Så, missa ej!

This is a tips about the swedish version of "The Antiques Road Show". Tonight they will be guested by the swedish designer Camilla Thulin, who will show her collection of vintage dresses. If you know swedish, watch it on SVT play!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

9 kommentarer:

BillieB sa...

Inte en chans att jag missar det! Vad besviken jag blev förra veckan när jag skyndade mig hem från jobbet och kasta mig i sängen för att kolla antikrundan, o så var det hokey...

Idun sa...

Åh tack för tipset! det händer ju ibland att man missar detta underbara program, men ikväll ska jag sitta klistrad vid tvn.
apråpå finaste vintage, Vilken är du favorit vingtage just nu?

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Jag antecknar tid och kanal! Gubben får ta lillen på prommenad, he he (så får jag sitta ostörd framför tv´n)

Betty Lou sa...

jag blev så jävla arg förra veckan när det var hockey istället. satt förväntansfull i soffan för att se en äcklig ishall istället :(

Linda sa...

åå, jätte söt blogg du har! :)

50sgal sa...

Oh, I wish I could speak swedish! This seems like a great show. I like your blog, by the bye!

Miriam Parkman sa...

billieb: Jaa jag med! Så otroligt besviken! Jag som till och med bestämt med farmor att jag skulle se på det tillsammans med henne... En stor besvikelse för oss båda. I huvud taget så blir jag alltid arg när de ersätter program med hockey och andra sporter, som att alla gillar det liksom. NEJ DET GÖR VI INTE!

idun: Nej banne mig ikväll såg jag det allt! Och ingen landslagsmatch kom i vägen:)
Menar du butik eller ett specifikt plagg?

nadja... : Haha det låter alldeles utmärkt! Hoppas du fick din stund;)

betty lou: Japp, som ovan nämnt, starkt ogillande för det bytet. Huvva!

linda: Tack!:) Vad roligt att du tycker det.

50'sgal: It's so fun when non-swedish readers find my blog! And I'm so happy that you liked it so much that you wrote a comment:)

cruella sa...

Såg Antikrundan med CT och klänningarna i går. Mina killar satt med. "Gud, vad NÖRDIG hon är", var deras spontana omdöme, och det har de ju alldeles rätt i. Och det gillar jag:-)

Anonym sa...

http://www.flickr.com/photos/valtertorjay/3507259298/?addedcomment=1#comment72157617787556186

:)