söndag 31 januari 2010

Lyx

Att köpa en snittbukett på blomaffär bara åt sig själv.

Passar så vårigt och fint i mitt kök!

Luxury;

to buy a fresh bouquet of flowers just for yourself.

Looks so springlike and pretty in my kitchen!

Med vänliga hälsningar,

Miriam

9 kommentarer:

Jacqueline sa...

Håller med! Jag älskar att gå och peta och pilla i blomsteraffärer och köpa något färgglatt och fint till mig själv. Det pirrar av lycka i magen när jag knallar hem med en fin inslagen bukett!

Julia sa...

Så där gör jag med! Härligt är det. :)

vicky sa...

Jag köpte mig en bukett tulpaner tidigare i veckan. Sen lade jag ut min nya färgglada loppisbordsduk och ställde blommorna i en jättefin vas jag också fyndat. Nu vill jag sitta i köket mest hela tiden och njuta. Det gör mycket för trivseln och glädjen :D

meena meena sa...

i agree! i was just given some pretty sunflowers for my birthday, and now that i see how much they cheer up my space, i never want to go without flowers in my room ever again!!

nlncmjd sa...

Now that's a really lovely doily that you have on your table! How are your knitting lessons going? Here are some instructions for similar doilies:
http://www.yarnover.net/patterns/doilies/kunststrik/index.html

Zizzi sa...

Det är inte ofta man gör det, men när man väl kommer på att göra det blir man så glad varje gång man ser blommorna stå i sitt hem.

Anna | Mormor hade stil sa...

Jag köper gärna tulpaner så här års, så att man liksom kan låtsas att det snart är vår ... på sommaren tar jag gärna hem egenplockade blommor från min kolonilott. Visst piggar det upp på ett helt annat sätt än blomkrukor!?

Tessan sa...

Ja vad fint!

Anonym sa...

Ååå, anemoner som är det vackraste som finns! Helst en blandad bukett i alla färger, så vackert tillsammans med tulpanerna.

A-L.L