tisdag 3 juni 2008

Antikfynd!

Tro det eller ej, men det har öppnat en antikaffär här i stan. Måndag, tisdag och lördag har "Upstairs antik" öppet, och jag kikade in idag. Otroligt fint var det! Dessutom kom jag hem med den här lilla söta koppen, för bara 50 kronor.

(min kamera har fått något litet fel, så bättre bilder kommer kanske sen)

Dessutom matchar den lite med en annan kopp jag har, från Blå Porten antik och loppis. Jag tycker att den ser ut att komma från Skönheten och Odjuret, med sin små förgyllda tassar och spetsiga öra. Min nya kopp ser ut på lite samma sätt, med guld i sagolika mönster och former.

Med väniga hälsningar,

Miriam

6 kommentarer:

Ida Nordung sa...

what? var är den affären?

Miriam Parkman sa...

Det är Arne Wig som har den! Och den ligger på vägen till mig, på samma gata som pingstkyrkan. Mitt i hyreshuset! Det går inte att missa.

B-b-b-etty sa...

jag måste nog komma till sundsvall och fynda jag med. verkligen skönheten & odjuret, håll koll på den så den ej smiter ;D

gillar ditt hår, pincurls eller papiljotter? vad använder du för grejs i? jag har svårt att hålla mina lockar så jag testar alltid nytt i hopp om att finna den perfekta settinglotionen. och sprayen för den delen, har aussie instant freeze nu och den är super men lite för klibbig

Miriam Parkman sa...

Nu är det så att jag bor i Härnösand, men jag går i skolan i Sundsvall! Men det är i Härnösand man gör fynden. Småstäder är alltid de bästa för det! Men kom gärna hit!

Mitt hår är lagt med papiljotter, hårspray och lite hårnålar. Jag får inte lockarna att ligga sådär själva (i pannan alltså) utan jag fuskar lite med en hårnål nertill.
För hästsvans brukar jag använda plattång, ett väldigt bra redskap för ett charmigt, lockigt avslut!
Men allra helst skulle man ju vilja träffa någon tant som var med då det gällde, och som vet exakt hur man gör... :)

B-b-b-etty sa...

jag kör på pincurls endast, ibland papiljotter men det är inte ofta.
min faster är superbra på hår, men 60-tals frillor endast. hon var den som fixade alla sina kompisar hår då det begav sig.

jag vill vara bästa kompis med en tant, hade ju min gammelmoster men hon har dött tyvärr :(

Anonym sa...

oj, hur har jag lyckats missa den butiken?!