fredag 13 juni 2008

Student!

Igår gick min syster och hennes bandkompisar ut och det var verkligen fullt hus hela dagen! Massa folk, mat, presenter, lite glädjetårar, "vad ska du göra i sommar då"-frågan besvarad tio gånger, regn och lite sol skulle kunna beskriva det hela.

Efterrätter på flygeln...

Klassisk jordgubbstårta (jag ska lägga upp ett recept snart på en jättegod fläderfyllning!), mandelformar med grädde, hallon- eller plommonsylt (ska lägga upp recept på den också, supergod), mina oemotståndliga knäckiga chokladkakor och kaffe.

Sara, min gudmor Eva och jag.

Min gudfar Sven-Bernard som har gett upp nicotintugummin och börjat röka pipa igen. Rätt bra tycker jag, för det luktar så gott!

Min kära vän Mirjam som sken i kapp med solen som tittade fram lite då och då.

...Och tillsist, ett litet tillägg från balen:

Min syster och hennes kompisar gjorde den snyggaste entrén, men den här bilen var finast! En sån skulle jag verkligen vilja ha. Någon som vet vad det är för modell?

Med vänliga hälsningar,

Miriam1 kommentar:

Anonym sa...

jag gillar verkligen den där bilden på kraa då dom tar studenten! (första bilden.) den är så full av energi och sann glädje! :) jag har faktiskt inte känt minsta lilla tillstymmelse till avundsjuka hittills, men den där bilden gör en trots allt studentsugen.