torsdag 11 februari 2010

Grått/Aprikos
Puderrosa och svart kommer alltid vara en favoritkombination för underkläder hos mig, men det känns ju ändå roligt att variera sig. Därför gillar jag Twilfits vårkollektion i grått och aprikos! Silkigt och spetsigt som det brukar, men ändå i lite nya former. Dock lite synd att de trosor som har strumpeband är lågt skurna, när det även finns höga, men, man kan inte få allt. Pyjamasen i stickat siden som också finns i samma färger får väga upp! Deras produkter i stickat siden är nämligen alldeles förträffligt sköna, så den är något jag ska titta på tills nästa lön.
Går helt i stil med 30-talssetet jag skrev om i "Inspiration Februari"-inlägget;
...vilket även de här höga, perfekt skurna trosorna från Lindex gör;
Lindex och även KappAhl kan jag i huvudtaget rekommendera om man vill hitta höga trosor; de har många modeller som passar vintagefröknar och damer i bra prisklass.
Desirable lingerie from the springcollections of two swedish affordable brands. Silky, highwaisted and pretty, just how I like it!
Med vänliga hälsningar,
Miriam

4 kommentarer:

Anonym sa...

Till frågestunden:
Har du någon kärlek?
Vad vill du blir när du blir stor?
Trivs du i Sthlm? Längtar du hem?

Ja, det var väl det jag undrade lite.
Jag önskar du kunde blogga ändå lite mer. Din blogg är min favorit, blir så glad av dina texter och bilder!

Lisa sa...

Åh vill ha nya underkläder!!!! fina underkläder det där.

Erica sa...

Fina tips! Puder och svart är fint till allt - inte bara underkläder! Har en favoritbild från något magasin där en modell har en nätt liten kofta i blekrosa och höga bikinitrosor. Det är så perfekt att det inte är riktigt klokt.

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Åh du måste kolla Cecilia Blankens blogg....hon visade bilder från Lindex nästa underklädeskollektion....du kommer älska den....ja en del iaf;)

kram