torsdag 25 februari 2010

Gröna sköna ting

Fantastiskt ljuvlig halvhatt från danska Vintagefashion, tekoppsörhängen från Tiny Tasty, bok av Evert Taube från Amnestyboden, parfym med Liljekonvaljsdoft från Penhaligon's Paris, trollsländehårspänne från H&M och originalmönster från 40-talet.

Lovely greens;

fantastic half-hat from danish Vintagefashion, teacup-earrings from Tiny Tasty, book by Evert Taube from a charityshop, hairpin from H&M, perfume with Lily of the valley-scent from Penhaligon's Paris and originalpattern from the 40s.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

9 kommentarer:

Frida sa...

Hej Miriam! Tack för en inspirerande blogg! Jag undrar: Var får du tag på alla originalmönster till klänningar från 40-talet? Jag har sökt en del på nätet men det verkar inte direkt krylla av dem. Vissa amerikanska har jag hittat, men det vore ju smidigt om det fanns på svenska också! Har du något tips?

Moa Gustafsson sa...

Jag var på chicago för första gången igår! Såg dig men var alldeles för blyg för att hälsa... Men herregud vad duktig du var på att dansa!

Erica sa...

Vilka underbara bilder! Och jag älskar detaljrikedomen hos de mintgröna tekopparna. Och evert har aldrig varit så stilig. Hela min uppväxt har jag och mina skolkamrater varit tvungna att lära oss alla verser till hans evighetslånga låtar bara för att få en lyckad skolavslutning. Sådant att ta upp under terapisamtalen i framtiden. ;)

rara clara sa...

Wow, hatten! Den ser ut som en midsommarnattsdröm!

Cajsa sa...

Den typ av hatt är min absoluta favorit, som en mix av diadem och hatt. Du måste modella den för oss!

Libby sa...

Vilken underbar kollektion bilder! De där kopparna är ju för snygga.

Randiga Tråden sa...

Så underbara bilder, färger former allt.

Anna | Mormor hade stil sa...

Oh, så vacker hatten var! Den kommer verkligen klä dig. :-)

Anonym sa...

Häromdagen var jag på Gotland tillsammans med några vänner. Vi satt och pratade om vackra kläder och svunna tider och jag kom att tänka på dig. -Jo, sa jag, det finns en underbar blogg ni måste kika på sen. -Äh, vi är så trötta på bloggar, sa de då. Alla är likadana, små söta tjejer som fotar dagens outfits, bloggar om rosetter och har bilder från "värsta festen". Inget fel med det alls, men vi är lite trötta på det. -Men då!, sa jag, då ska ni verkligen kolla in den här bloggen. Den har ett TEMA. -Åh, ett TEMA?, utbrast det. Det var ju en annan femma! Det är ju det bloggar är till för!
Och så satt vi alla och kikade och oohade och aahade och hade det himla gott.