lördag 20 februari 2010

Någon dag...
Idag har jag varit på Antikmässan i Älvsjö, vilket var väldigt kul och intressant -men frustrerande. Så mycket fint!!
Vart man än tittade fanns det möbler, serviser och smycken man ville ha, men inga loppispriser direkt. Allt var inte dyrt, men slutet av månaden är lite knaper, så jag köpte ingenting. Istället gick jag runt, runt och drömde i evigheter om ett hem där allt jag hittade idag skulle finnas... Jag vågade inte fota så mycket, men den underbara sminkspegeln med tillhörande fat från Svenskt Tenn gick inte att bara gå förbi. En sån har jag drömt om länge! Och mer lär det bli...
För dagen såg jag ut såhär, men blus från mamma, lammullströja från Åhléns och kjol från Kupan.
Håret fixades med två rader pin curls i luggen och resten upplagt på toapapperspapilljotter. Nästan torrt hår, mousse och läggningsvätska före läggning, borsta borsta borsta och anti frizz-serum efteråt. Och så lite spray över luggen!
En söt utställning på mässan.
Old Touch's monter var vågat röd och svart. Snyggt!
Antikmässan fortsätter imorgon också, så trotsa vädret och åk dit! Man blir rätt slut i huvudet av alla fina saker, men det är det värt.
Nu ska jag dock stanna inne och äta semla resten av kvällen.
Hoppas ni har en trevlig helg!
Today I visited Stockholm International Antiques fair, which was very fun and interesting -but so frustrating! So many beautiful things you can't afford. I just walked around and dreamt all day... Especially about the make up-mirror från Svenskt Tenn, it's just so pretty.
For the day I was dressed in a blouse from my mm, a lambwoolsweater from a swedish store called Åhléns and a skirt from a charityshop. My hair was made of pincurls in the bangs and paperrollers, using mousse+setting lotion before rolling and brush, brush, brush+anti frizz serum afterwards.
Hope you all have a nice weekend!
Med vänliga hälsningar,
Miriam

18 kommentarer:

Jacqueline sa...

åh som jag kan önska att jag bor i stockholm ibland. jag stannar också inne ikväll, men utan semlor men med biscottis :)

Karolin sa...

Det är ju alltid så. Och råkar man ha pengar över så inser man snabbt att man bor på för få kvadrat för att ta hem allt det där man vill fylla sitt hem med.

B-b-b-etty sa...

vad tjusig du var :D och hur många semlor har du ätit denna vecka? ;D

cookiesandcream sa...

var själv på antikmässan både i onsdags kväll och igår, för jag orkade inte ta allt på en gång. som du sa blir man lite slut, plus jag handlade så mycket att det inte gick att bära längre. haha
håller med om spegeln, om man bra hade pengar,...
väldigt fin frisyr, gillar verkligen luggen !

anemonen sa...

Den mässan går inte av för hackor. Urtjusiga bilder på dig och du din look är förtjusande.

Malin sa...

Åh, vad roligt med antikmässa! Fin var du i håret också :-)

TUSEN VASER sa...

Håller med att din look är fantastisk!! ÄR det mycket jobb? Var jälv på Antikmässan och gjorde av med en "tusenfoting" men det var det värt:

Maria sa...

det där anti-frizz serumet du skriver om, vilket använder du? jag är på jakt efter en bra sort av detta. du är verkligen jättetjusig!

Unknown sa...

vad vacker du är!:D

Lisa sa...

Finaste du.

Erica sa...

En mässa helt fylld med inspiration ser det ut som! Och vilket fantastiskt hårsvall du har. Så fruktansvärt fint - perfekta vågor!

Mia sa...

Fina saker du fotat på mässan, Miriam!
Måste få berömma din blogg också. Jag läser den alltid med lika stort intresse :) och blir alltid lika inspirerad!

Emma Prené sa...

Ditt hår är så perfekt! ^_^

Anna-I kampen mot min 6årings caner sa...

fint hår du hade.

underbaraclara sa...

Fantastiskt fin du är i håret!

Johanna sa...

Wow, du har verkligen lyckats med frisyren den här gången tycker jag! Du ser ut som en glamourös filmstjärna. (Du har å andra sidan alltid helt makalösa frisyrer.)

Johanna Af Apel sa...

Oh, vad du är vacker alltid! :*

Marte sa...

Herregud så pen du er!:) Hvordan får du til sånne krøller?
Veldig inspirerende blogg, forresten!