fredag 5 februari 2010


Tips!
tapetorama.se kan man köpa originaltapeter från 1910-1960! Lite varierade mängder förstås, men väldigt mycket fint. Ovan, 20-tal och 50-tal.


Förr var inte ledordet "vitt vitt vitt" som det är idag. Som tur är.


Blandat 40- och 50-tal.


Men, de har även fina nytillverkade tapeter i gammal stil;


Tips;

At tapetorama.se you can buy original wallpapers from 1910-1960! So many nice ones I get all dreamy. My favourites are from the 20's, 40's and 50's, but they also have nice repro's.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

6 kommentarer:

Erica sa...

Rolig idé. Tycker om sådana där tapeter med medaljonger. Riktigt krusidulliga. Men jag vet inte riktigt om jag skulle vilja ha dem i ett framtida hem - i så fall får det vara en riktigt gammal byggnad. Vi har persikofärgade tapeter här. Det är fint tycker jag. För den fräscha känslan finns kvar men samtidigt blir det lite roligare än med vitt. (Fast jag gillar i för sig vita väggar).

Etikett Emelie sa...

Riktigt fina tapeter, men själv föredrar jag vita väggar med inredning som väger upp det!

B-b-b-etty sa...

en gammal favorit-sida. har inte varit in på säkert ett år! har alltid så mycket fint. synd att dom bara har några få rullar av varje, har 3.40 i takhöjd och bara vita tråkiga väggar i lägenheten så skulle behöva massvis med rullar.

Natasha sa...

Väldigt fina!

Fru Åberg sa...

Ja!! Härifrån har jag köpt originaltapeter från 1920-talet till vårt kök. Det gjorde otroligt mycket för atmosfären i rummet att pappret hade åldrats medan det legat ihoprullat på något lager eller på någon vind i nittio år. Finfint!

Nic sa...

Jag gillar det!