måndag 5 oktober 2009

Kvällens melodi

Am I blue med Billie Holiday.


Tonight's soundtrack;

"Am I blue" with Billie Holiday.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

8 kommentarer:

Betty Lou sa...

du, jag tror jag såg dig idag. kring kvart i fyra vid sergels torg. såg bara baksidan dock :D jag stod en bit bort och var allmänt seg i den kalla vinden.

Miriam Parkman sa...

haha ja det var nog jag!
kul att vi nu har sett varandras baksidor. haha.
det får vi nog ta och ändra på tycker jag! ;)

Betty Lou sa...

haha jo det får vi. fika eller nåt nästa vecka?

cecilia sa...

vet inte om jag sagt de förr..?! Men jag verkligen ÄLSKAR din blogg! Skulle nog om jag vågade - se ut som du. Men nu är jag för feg å håller mig till de vanligare.

De e så härligt att komma in på din blogg.

ha de bra, kram

PS! Jag har röstat på dig.

agnes sa...

Billie Holiday är helt och hållet underbar! och du lika så!

Sofie sa...

Åh den låten är så fin, älskar Billie Holliday! : ) Din blogg är så härlig Miriam, jag inspireras varje dag av att du är så himla dedikerad vintageälskare! Har följt din blogg jättelänge nu och du tappar aldrig gnistan.

Jag har precis börjat blogga själv och jag undrar om jag får fråga dig något, med all din 40-talsexpertice? :) Jag har en superfin gammal sjuksköterskeklänning men kan inte riktigt datera den. Skulle kunna vara 40-tal eller kanske sent 30-tal, men jag är inte säker. Det finns något suddiga bilder på min blogg: www.sofie-ohdarling.blogspot.com , det vore jätteroligt om du ville ta en titt! :)

Kram, Sofie

Sofie sa...

PS! Din varma choklad var jättegod! Mina kollektivkamrater hälsar tack tack. Den gjorde vår dag efter ett regnigt piss-Oslo.

Ett tips när man gör choklad är också att ha i yttepyttelite salt. Man kan inte tro det, men det höjer alla andra smaker och blir ännu mustigare!

/Sofie

maria sa...

den här är min favvo;D The Very Thought Of You Billie Holiday - Lyrics http://www.youtube.com/watch?v=-RBWhp2CEiE&feature=fvw

jag hoppas att du har hört den!