måndag 22 december 2008

Glamour i dammet

Vi har julstädat här hemma idag, och om det är någonting som tar död på min kreativitet så är det att städa. Jag älskar att laga mat, baka, tvätta och stryka, men städa, nej, det är inte min melodi! Därför blir det inte så mycket mer idag än en ofantligt glamorös bild och en otrolig filmsnutt med den makalösa Josephine Baker.

Imorgon ska jag dock baka och pyssla med Mirjam, så då lär det bli desto mer livat här på bloggen! Recept och kanske några förslag på julklappsinslagningar är att vänta. Håll till godo!

We've been cleaning our house for christmas today, and it's boring that it completely kills my creativity. I love to cook, bake, wash and iron, but cleaning isn't my melody! So, until tomorrow, when I'm going to do a lot of much funnier things, you will get a extremely glamorous picture and an unbelivable filmclip with the fabolous Josephine Baker.

Med vänliga hälsningar,

Miriam

6 kommentarer:

Little Miss Wink sa...

Åh jag älskar Josephine! Tack för att du postade det klippet!

Anonym sa...

Ofantligt glamorös var en passande beskrivning. Personligen blir jag nog lite kreativ av att städa, får lust att göra något så att det blir stökigt igen typ.

Anonym sa...

Hej!

Vet inte om du såg kommentaren i förre inlägget, men iaf: jag har en burk moxie-tamponger och trosskydd kvar. Om du vill kan jag skicka dessa till dig? Annars står de bara och skrotar här hemma :)

/Annie

Lady Thirty sa...

jag håller med dig att städa är inte kul!

önskar dig en riktigt god jul och ser fram emot recept och andra små tips i kommande inlägg.

julia sa...

din blogg är något av det bästa jag vet

Miriam Parkman sa...

miss wink: Vem gör inte det? ;) Det var så lite så!

frida: Det låter bra! Jag städar inte ens mitt skrivbord för att jag blir mer kreativ om allting ligger framme...(+ att det är en bra ursäkt) :D

vi visar vägen: Jo jag har svarat nu på det förra och jag tackar och bockar och tar emot så gärna!

lady thirty: Städa är tråkigt. Kort sagt. Jobbigt också! Visserligen bra, så man får lite motion;)
God jul till dig också!

julia: Wow! Vad glad jag blir!Det är ju faktiskt ganska häftigt... Välkommen! Och God Jul!